Bu projemde yapılı olan fakat kullanışsız olan çatıyı yükselerek lüks teras kat yapacağım. Tüm resmi izinleri alan değerli iş verenimiz, benimle bu tadilat işinde çalışmayı tercih ettiği için teşekkür ederim. En iyi hizmeti sunacağımın garantisini şimdiden veriyorum.

Yapılı Çatıyı Yükselterek Lüks Teras Kat Yapıyoruz isimli bu projemde neler yapacağım? İzlenmesi gereken resmi mevzuat nelerdir? Hangi malzemeleri kullanacağım? Bize totalde maliyeti ne olacak? Bu ve bunun gibi daha bir çok sorunuza bu projemde ve makalemde cevaplar bulacaksınız. Haydi başlayalım.

Yapılı Çatıyı Yükselterek Lüks Teras Kat Yapıyoruz

Neler Yapacağım?

Öncelikle yapılı çatıyı dikkatli ve gereken iş güvenlik önlemlerini alarak tamamen kaldıracağım.

Sonrasında tasarımını yaptığım teras kat ölçülerine ve yüksekliklerine uygun olarak duvarları örerek çatı katını yükselteceğim.

Yapılı Çatıyı Yükselterek Lüks Teras Katı yaparken; çelik karkas profil imalatı uygulayacağım. Çelik karkas üstü OSB, onunda üzerine 2’lik mebran ve şingle kaplayacağım. Alttan ise 5’lik taşyünü yalıtım levhası döşeyerek izolasyonu sağlayacağım. Tüm yağmur oluklarını yenileyip ana gidere bağlayacağım.

Ön tarafa açık balkon bırakarak, walsvagen dış balkon çıkış kapısı montajını yapacağım. Oluşacak olan odalara winsa marka pvc marka pencereler yapacağım.

Tüm duvarları içten ve dıştan sıvayarak gerekli tüm tamiratları eksiksiz yapacağım.

Alt katta yapılı bulunan mutfağı iptal ederek odaya çevireceğim.

Üst katta yeni bir oda yaparak tüm mutfak tesisatlarını ve kombiyi yeni mutfağa taşıyacağım. Yeni bir mutfak oluşturacağım.

Yeni mutfağın tüm mutfak dolaplarını, tezgah arası fayanslarını, zemin granitlerini döşeyerek kaliteli bir mekân haline getireceğim. Mufak dolapları lake, fayans ve granitler ise Çanakkale marka olacak.

Kombiiyi tüm tesisatlarıyla birlikte yeni mutfağa taşıyacağım. Kollektörlerini yenileyip, sıfırdan yeni proje çizerek ilgili resmi birimlere onaylatacağım.

Daire içindeki tüm elektrik ve su tesisatlarını test yaparak çalışmayan veya hasarlı tüm yerleri yenileyip tamiratlarını yapacağım.

Üst katta bulunan tüm tavanlara alçıpan asma tavan yapacağım. Led ve spot aydınlatmalarını takarak çalıştıracağım.

Alt kat koridora yeni vestiyer, iki yatak odasına da tavan boyu duvardan duvara aynalı sürgülü gardrop yapacağım.

Son olarak tüm daireyi tavan ve duvarlar olmak üzere Filli marka silikonlu silinebilen su bazlı boya ile boyayarak tam ve eksiksiz olarak değerli müşterimize anahtarını teslim edeceğim.

Yapılı Çatıyı Yükselterek Lüks Teras Kat Yapıyoruz isimli Bu projemin eski ve yeni hallerini YouTube kanalımda ve yine web sitemde takip edebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve detay için 7/24 iletişime geçebilirsiniz.