Haymanada Ev Tadilat

Anahtar Teslim Ev Yenileme. Ankara’nın Haymana ilçesinde bulunan çok eski, yıpranmış ve uzun zamandır kullanılmayan evini baştan aşağı komple yenilememiz ve tadilat yapmamız için bizimle anlaşan değerli müşterimiz Recep Beye teşekkür ediyoruz.

Haymanada ev tadilat işimiz – Çok uzun yıllardır kullanılmayan ve boş bırakılan daire tabiri caizse harabe şeklinde şu an. Recep bey bizleri davet ederek dairesine bakmamızı ve anahtar teslim tadilat için fiyat teklifi vermemizi istedi. Adrese keşif yaparak ekonomik ve bütçesine en uygun teklifimizi yaparak işimizin anlaşmasını hemen orada yaptık. Bu sayfamızda bu iş için vermiş olduğumuz teklifi sizlerle paylaşmak istedik. Bunu yapmamızdaki sebep, siz değerli ziyaretçilerimizin anahtar teslim ev tadilat ve dekorasyon işleri hakkında genel bilgiler edinmeniz ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilmeniz içindir. Ayrıca kullanılmayan ve bir hayli bakımsız kalan ev ile ilgili görselleri de inceleyebilirsiniz.

Haymana Ev Tadilat İşimiz

Aşağıda Recep beye vermiş olduğumuz fiyat teklifini ve yapılacak işleri maddeler halinde detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

T E K L İ F

Adres: ……../………../…………………/ Haymana / ANKARA adresinde bulunan daire için verilen fiyat teklifidir.

YAPILACAK İŞLER

1-) Daire içi tüm ve duvar yüzeylerindeki kabarmış, çatlamış ve dökülmüş bölgeler kazınarak gereken alçı sıva tamiratları yapılacak.

2-) Açı tamiratları eksiksiz olarak yapılan tüm duvarlar, istenilen renk ve marka silikonlu silinebilen su bazlı (DYO) boya ile boyanacak. Tavanlar DYO özel tavan boyası ile boyanacak.

3-) Daire dış kapısı sökülerek yerine istenilen renk ve modelde çelik kapı yapılacak.

4-) Tüm daire iç kapılarının gerekli macun yoklamaları ve tamiratları yapılarak sentetik beyaz yağlı boya ile tam ve eksiksiz olarak boyanacak.

5-) Tüm daire pencere camları değiştirilecek.

6-) Banyo ve tuvalet yer seramikleri yapılacak. Eski tuvalet taşı sökülerek yerine klozet yapılacak.

7-) Islak zeminler (banyo/wc) haricindeki tüm zeminler laminat parke yapılacak.

😎 Mutfakta yapılı bulunan eski taş tezgah kırılarak yerine istenilen renklerde mutfak dolabı yapılacak. Mutfak tezgah mermeri yapılarak tezgah arası fayansı yapılacak.

9-) Tüm işler sırasında kırım, hafriyat ve söküm işleri taşeron firma tarafından yapılacak.

10-) Çalışma sırasında doğabilecek her türlü hasar, kusur, iş güvenlik sorunlarından tamamen taşeron sorumludur. İş verenden hiç bir şekilde ekstra ücret talep edilemez.


İŞİN FİYATI……….: ……….. TL (KDV Hariç)
İŞİN ÖDEMESİ…..: %30 iş başlangıcı, %40 Alçı-boya bitiminde, %30 iş tesliminde nakit.
İŞİN SÜRESİ………: İşe başlama tarihinden itibaren 20 gün.

Haymana ev tadilat işimiz yukarıda detaylı bilgiler ve görseller şeklindedir. Bu bakımsız ve uzun yıllardır kullanılmayan daireyi oturulabilecek bir mekan haline getireceğiz. İşimiz bittiği zaman yine bu sayfamızın sonunda görsellerle yayınlayacağız. 30 yıllık tecrübemiz, uzman ekip ve ekipmanlarımız ve ekonomik fiyatlarımızla sizlerinde daima hizmetinizdeyiz. 7/24 iletişim numaralarımızı arayarak ücretsiz keşif, tasarım ve maliyet hesabı hizmetimizden mutlaka faydalanın.

Şu sayfalarımızı da ziyaret ederek başka işlerimizi ve fiyatlarımızı inceleyebilirsiniz;

Ev Tadilat Fiyatları

Anahtar teslim betonarme ev fiyatları

Anahtar Teslim Tadilat Fiyatları


Haymana dekorasyon, haymanada dekorasyoncu, haymanada ev tadilatı yaptırmak istiyorum, haymanada ev yaptırmak istiyorum, evimi tadilat yaptırmak istiyorum haymana, haymana ev yenileme, komple tadilat haymana

Ev Yaptırmak İstiyorum

Burada ev yaptırmak isteyenler için modern ve ekonomik fırsatlar var. Temelden çatıya tüm projelerinizi hazırlıyoruz, onay işlemlerini takip ediyoruz. Ruhsatınızı alıyoruz ve anahtar teslim olarak evinizi yapıyor ve teslim ediyoruz. 30 yıllık tecrübemiz ve dürüst iş ahlâkımızla daima yanınızdayız. Arsanıza, hayallerinizi süsleyen yaşam alanlarını yapmak ve anahtarınızı teslim etmek bizim işimiz.

Ev yaptırmak istiyorum – Siz arkanıza yaslanın ve rahat edin. Oldukça ekonomik fiyatlarımız, iş kalitemiz ve profesyonel uygulamalarımızla modern projelere imzamızı atmaya devam ediyoruz. Peki nasıl çalışıyoruz? Neler yapıyoruz? Ev yaptırmak istiyorum diyerek araştırma yapan ve hayalini kurduğu eve sahip olmak isteyen siz değerli ziyaretçilerimiz ve müşterilerimiz için Dekordelisi’ nde kolaylıklar sizleri bekliyor.

Nasıl Çalışıyoruz?

Ev yaptırmak isteyenler için tüm kolaylıkları sunuyoruz.

  • İletişim numaralarımızdan bizleri aramanızla başlıyor her şey.
  • Karşılıklı istişareler ve görüşmeler sonrasında ön projemizi hazırlıyoruz.
  • En ekonomik maliyet hesaplamamızı yaparak sizlere fiyat teklifimizi sunuyoruz.
  • Her detayın, markanın ve yapım aşamalarını içeren resmi sözleşme metnimizi karşılıklı imzalıyoruz.
  • Ön ödeme almıyoruz. Hakediş usulü çalışıyoruz. Biz, ev yaptırmak istiyorum diyerek yola çıkan müşterilerimizin huzurlu olmasını istiyoruz.
  • Tamamen kurumsal ve profesyonel hizmetler sunuyoruz.
  • Tek elden evinizi biz yapıyoruz.
  • Tüm modelleri, tasarımları siz seçiyorsunuz.
  • Dışarı iş satarak komisyon alan diğer firmalardan değiliz.
  • Kendi ekip ve ekipmanlarımızla, mimar ve iç mimarımızla daima işimizin başındayız.

Neler Yapıyoruz?

  • Tasarımları, modelleri ve malzemeleri sizinle birlikte seçiyoruz.
  • Tüm mimari projelerinizi hazırlıyoruz.
  • 3D modellemeleri yaparak imalatlar öncesinde size evinizi gezdiriyoruz.
  • Resmi onay süreçlerini takip ediyor ve kontrollerini sağlıyoruz.
  • Ruhsatınızı alıyoruz ve tüm abonelik başvurularınızı yapıyoruz.
  • Anahtar teslim olarak tüm kaba ve ince inşaatınızı eksiksiz ve hızlı bir şekilde yapıyoruz.
  • Evinizi, eşyalarınızı getirerek yaşamaya başlayacağınız halde sizlere eksiksiz teslim ediyoruz.
  • İskânınızı alıyoruz ve projemizi tamamlıyoruz.

Teklif Alın ↗

Hızlı, ekonomik ve kurumsal fiyat teklifimizi hemen alın, kârlı çıkın.

Neden Biz ↗

Hizmet kalitemizi, iş disiplinimizi ve farkımızı farkedin.

7/25 İletişim ↗

7/25 müşteri hizmetlerimizi arayarak bizden destek alabilirsiniz.

Arsama Ev Yaptırmak İstiyorum

Ev yaptırmak istiyorum umuduyla teşebbüste bulunmak isteyenlere çok önemli tüyolar, bilgiler ve tavsiyeler burada. Biz müşteri memnuniyetini değişmez ilkemiz olarak benimsedik. Hayallerinizi süsleyen evlerinizi, ekonomik fiyatlarımız ve modern tasarımlarımızla hızlı bir şekilde yapıyoruz. Bütçenize ve tarzınıza uygun, kaliteli, şık ve trend evler inşa etmek için buradayız. Sizlere en iyi hizmetleri sunabilmek için biz çok çalışıyoruz.

Buradan zevkinize, ihtiyacınıza ve bütçenize göre projeleri inceleyebilirsiniz; TREND MODELLER VE PROJELER >

Beğenmiş olduğunuz ev projesi hakkında bizi 7/25 arayabilirsiniz. Ev yaptırmak istiyorum diyerek araştırma yapan siz değerli misafirlerimiz ve müşterilerimize yardımcı olmak istiyoruz. Burada her şey sizin için.

Güncel Projemiz

(200 m2 Betonarme Ultralüks Villa İnşaatımıza Başlıyoruz)

2023 yılı yeni projemiz hayırlı olsun. Güncel olarak tüm yapım aşamalarımızı sizlerle sıklıkla paylaşacağız. Bu projemiz hakkında detaylı bilgiler, fiyatlar, teslim süremiz ve proje çizimleri ve masrafları konularında bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.

Fiyatlar & Fırsatlar

İnşaat yaptırmak istiyorum diyerek araştırmalara başladınız. Fiyatları, günümüz majör trend mimarileri, farklı tasarımları ve en güzel ev projelerini merak ediyorsunuz. Acaba bütçem yeter mi? Bütçeme en uygun ve en modern evi nasıl yaptırabilirim? Bu yola çıkarsam ve ev yapmaya karar verirsem doğru firmayı nasıl bulurum? Acaba başarılı bir sonuç elde edebilir miyim? Param ve zamanım boşa gider mi? Acaba istediğim gibi bir eve kavuşabilir miyim? Bunun gibi onlarca soru işareti ile başbaşa kaldığınızın farkındayız. Deneyimlerimizden yola çıkarak, tüm merak ettiklerinize, bu videomuzda cevaplar bulmaya ve sizlerle bunları paylaşmaya çalıştık. İzlemenizi tavsiye ediyoruz.

Birlikte hesaplayacağız. Ev yaptırmak istiyorum diyenlere projeler, imalatlar, malzemeler, izlenecek yollar, markalar ve başarılı sonuçlar için faydalı bilgileri burada vereceğiz. Biz bu işte profesyoneliz. 4 altın adımda sizleri hayallerinizdeki evlere kavuşturuyoruz.

Biz sizlere muhteşem projelerle geliyoruz. Sizleri hayallerinizi süsleyen yaşam alanlarına kavuşturmak için. Dekordelisi olarak en iyi hizmetleri sunmak için çok çalışıyoruz. 4 altın adımla hayallerinizi gerçekleştirelim.

Ev yaptırmak istiyorum hayal ve isteğiyle bilgi ve model arayışı içerisine giren siz değerli misafirlerimizi, ofisimizde ağırlamaktan ve bilgilendirmekten mutluluk duyarız. 7/24 iletişim numaramızı arayarak, merak etmiş olduğunuz konular için bizimle istişarelerde bulunabilirsiniz. Bizim için değerlisiniz. Ev yaptırmak istiyorum diyerek hayallerinin ve ihtiyaçlarının peşine düşen yanılmış, üzülmüş ve kaybetmiş kişilerden olmanızı asla istemiyoruz. Bu sebeple, bizimle çalışın veya çalışmayın, her türlü güncel ve gerçek bilgiler için bizleri tereddütsüz arayabilirsiniz. Elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya hazırız.

Temelden çatıya anahtar teslim betonarme müstakil ev, iki katlı veya tripleks villa mı yaptırmak mı istiyorsunuz? Huzur ve güven içerisinde çalışabileceğiniz disiplinli ve profesyonel bir firma mı arıyorsunuz? Doğru adrestesiniz. Birlikte daha şık, daha modern, daha kaliteli yaşam alanları yaratıyor ve yaşatıyoruz.

Örnek teşkil etmesi amacı ile sizlerle bir proje paylaşmak ve fiyatlandırmak istiyoruz. Bu model bir proje hem günümüz mimarisine çok uygun, hemde maliyet açısından ekonomik modellerden. Ev yaptırmak istiyorum diyenlerin genellikle bizlere tarif ettikleri ve talep ettikleri genel projelerden bir tanesidir. Kaba bir çizim olarak ve proje olarak incelemenize sunuyoruz.

4 oda, 1 salon, 3 banyo, 1 wc, mutfak, kiler, balkon, veranda. Kullanışlı, modern ve ekonomik bir betonarme ev projesi. Bu projemizin maliyeti 290.000 TL. Anahtar teslim. Sadece eşyalarınızı getirerek yaşamaya başlayacağınız şekilde eksiksiz bir şekilde teslim ediyoruz. Tüm kullandığımız malzemeleri siz seçiyorsunuz biz en kaliteli şekilde yapıyoruz. Üstelik hepsi birinci sınıf markalardan oluşuyor. Bu dubleks konutun imalat süresi 110 iş günü. Hangi şehirde olursanız olun fiyatlarımız ve iş günümüz standarttır. Havuzlu olarak imalatı yapılabilen modern bir dubleks ev projesidir. Hem görsel olarak, hem kullanım olarak, hemde kalite olarak trend ev modelleri arasındadır.

Temelden Çatıya Tüm Maliyetler İçin Sayfamızı Mutlaka Ziyaret Edin. Adım adım anahtar teslim ekonomik ve modern ev fiyatlarımız.

Peki İç Dekorasyonda Neler Yapılacak?

Bu konuyu merak ediyorsunuz tahmin edebiliyoruz. Örneğin salonumuz nasıl dekore edilecek? Banyomuzda neler kullanılacak? Zeminler ne ile kaplanacak? Pvc pencerelerin markaları ne olacak? Mutfak dolaplarımız, vestiyerler ve gardrop nasıl olacak? Koridor, mutfak ve yatak odası dekorasyonları hangi modellerde yapılacak? Bu ve bunun gibi sorularınıza cevap olmak amacıyla aşağıdaki slayt görsellerimizi dikkatle incelemenizi tavsiye ediyoruz. Farkımızı sizde göreceksiniz.

Daima Yanınızdayız

1. Herşey 1 telefonunuzla başlıyor. 7/25 iletişim numaramızı arayabilirsiniz. Bizlerle istemiş olduğunuz ev hakkında istişarelerde bulunarak, merak ettiğiniz tüm sorularınızı sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince sizlere yardımcı oluyor ve zaman ayırıyoruz. Bizimle çalışıp çalışmamanız önemli değil. Amacımız ev yaptırmak istiyorum diyen müşterilerimize ve misafirlerimize gerçek ve güncel bilgileri verebilmek.

2. Kalitemizi ve farkımızı fark edeceksiniz. Karşılıklı görüşmelerden sonra, bizi tercih ederseniz sizleri ofisimizde misafirimiz ediyoruz. Tüm detayları ve isteklerinizi belirliyoruz. Tarzınıza, zevkinize ve bütçenize en uygun hayalinizdeki ev modelini belirliyoruz. Ekonomik fiyatlarımız ve bütçenize dost ödeme kolaylıklarımız ile mutlu müşteri sahibi olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Para kazanmaktan çok, insan kazanmayı hedefleyen çizgimizden asla vazgeçmiyoruz.

3. Hayalinizdeki eve ait olan tüm modelleri, malzemeleri, renkleri ve tasarımları seçmeniz için bizlere 1 gün ayırmanızı istiyoruz. Proje ve ev modeli tamamen sizin isteklerinize göre çizildikten sonra, sıra malzeme, model, renk ve markaları seçmeye geliyor. Zeminden tavana kadar, iç cephelerden dış cephelere kadar kullanılacak tüm malzemeler, markalar ve modelleri birer birer beğenmeniz için anlaşmalı mağazalarımıza gidiyoruz. Her şeyi siz seçiyorsunuz. Bataryalar, parkeler, boya renkleri, mutfak dolapları, kapılar, fayans ve seramikler, çelik kapı, duşakabinler, klozetler, lavabolar, mobilya imalatları ve renkleri, mutfak dolap tasarımları ve renkleri… Tüm malzemeler 1. sınıf. Örneğin fayanslar ÇANAKKALE SERAMİK, parkeler ÇAMSAN, bataryalar ECA/ARTEMA, iç ve dış boyalar DYO, pencereler WİNSA, kapılar LAKE, mutfak dolapları AKRİLİK tezgah GRANİT, Gardrop ve vestiyerler 18 mm MDFLAM, lozet ve lavabolar VİTRA, elektrik düğme ve prizler VİKO. Kısacası tüm markalar ve ürünler 1. sınıf. Standart üstü ürün ve marka kullanmak isterseniz, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çözmeye çalışıyoruz. Tamamen sizin istekleriniz ve ihtiyaçlarınız odaklı çalışmaya büyük önem gösteriyoruz. Sözleşmemizde seçmiş olduğunuz tüm markaları, modelleri ve ürünleri belirtiyoruz. Söz unutulur, yazı unutulmaz. Bu her iki taraf içinde huzurun ve güvenin anahtarıdır.

4. Sözleşmemizi imzaladıktan sonra artık başlıyoruz. Tüm resmi izinler, projeler ve proje onayları konusunda takipleri biz sizin adınıza yapıyoruz. Siz hiçbir şeye karışmıyorusunuz. Konteynerimizi ev yaptırmak istediğiniz arazi yanına getiriyoruz. Kendi bünyemizde daimi bulunan tüm ekip ve ekipmanlarımızı, araçlarımızla getiriyoruz. İaşe, konaklama gibi sorunlarla sizin ilgilenmenize ihtiyaç duymuyoruz. Tüm alt yapımızı ve düzenimizi bir bu doğrultuda hazırladık. Betonarme ev imalatında gerekli olan tüm araç ve gereçlerimizi araçlarımızla çalışma alanına getiriyoruz. Tüm imalatlar Ankara’da hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılarak yerine getirilip montajları yapılacak şekilde hazırlıyoruz. Toplama ekip ve ekipmanlarla kesinlikle çalışmıyoruz.

5. Ev yaptırmak istiyorum diyen siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için biz çok çalışıyoruz. Sürekli olarak işimizin başında duruyoruz. Sizinle sürekli olarak istişare içerisinde oluyoruz ve attığımız her adımısizlere bildiriyoruz. Yapılan her işten, atılan her adımdan sizlerin haberi oluyor. Bu konuda çok titiz davranıyoruz. Hızlı, disiplinli ve profesyonel çalışmaya önem gösteriyoruz.

6. Hayalini kurduğunuz yeni evinizi, siz değerli müşterimize tam ve eksiksiz olarak teslim ediyoruz. Anahtarınızı bizden teslim aldığınızda size düşen tek şey, eşyalarınızı getirerek yeni evlerinize yerleşmek. Bizler, mutlu müşteri potansiyelimizi arttırmak istiyoruz. Bunun için biz çok çalışıyoruz.


Haydi birlikte modern ve hayallerinizi süsleyen bir ev yapalım. Bunun için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek ve 30 yıllık tecrübemiz ve ekonomik fiyatlarımızdan hemen faydalanmaktır. Şu sayfamızı ziyaret ederek sizleri hayallerinize kavuşturmak için neler yaptığımızı çok daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Merkezimiz Ankara olmasına rağmen Türkiye’nin her ilinde, kasabasında ve köyünde, sizleri modern ve ekonomik yaşam alanlarınıza kavuşturuyoruz. Tüm modelleri, tasarımları, renkleri, markaları siz seçiyorsunuz, biz yapıyoruz. Kurumsal bir firma olarak güler yüz, disiplin ve kalitemizden asla taviz vermiyoruz. Her biri konusunda uzman personellerimiz, ekip ve ekipmanlarımızla geliyoruz, hızlı ve profesyonel şekilde temelden çatıya anahtar teslim betonarme evlerinizi eksiksiz bir şekilde sizlere teslim ediyoruz.

Yapım aşamaları öncesi ve sonrası, resmi işlemler ve takibatları, kullanılacak malzemeler ve kaliteleri, uygulamaları ve imalatları, moda tasarımlar ve trend mimariler konusunda profesyonel hizmetler vermeye 25 yıldır devam ediyoruz. Ev yaptırmak istiyorum diyen siz değerli müşterilerimize ve işimize değer veriyoruz. Üçüncü sahış ekip ve ekipmanlarla değil, kendi bünyemizde bulunan işinin ehli personellerimizle çalışmalarımızı yürütüyor ve başarılı sonuçlar elde ediyoruz.

Hedefimiz tamamen müşteri memnuniyeti ve insan kazanmaya yönelik çalışmalar bütününden oluşmaktadır. Bunu başarmak için biz çok çalışıyoruz.


Ben bir ev yaptırmak istiyorum

Bizimle Daima Kârdasınız!

Arsanız üzerine anahtar teslim betonarme ev yaptırmak mı istiyorsunuz? Ev yapma maliyetleri ve bunun için resmi izinlerin nasıl alınacağı hakkında hiçbir bilginiz yok mu? Dekordelisi Mimarlık olarak ekonomik fiyatlarımız ve modern tasarımlarımızla profesyonel olarak, tüm bu hizmetleri sizlere 25 yıllık tecrübemizle sunmaya devam ediyoruz.

Aşağıda en son yapmış olduğumuz ev inşaat imalat çalışmamıza ait görselleri inceleyebilirsiniz. Anahtar teslim ev olarak tamamen biz yapmış bulunmaktayız. Eğer sizlerde bu ve buna benzer mimari projeleriniz için arsanız üstüne ev yaptırmak istiyorum diyorsanız, bizimle iletişime geçerek fiyat teklifi alabilirsiniz.

280 m2 lik Müstakil Betonarme Ev Projesi

Ev yaptırmak istiyorum diyerek dürüst bir firma arayış içerisine giren değerli müşterimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Yeni başlamış olduğumuz ve Konya’da 280 m2 olarak anlaşmasını yaptığımız temelden çatıya anahtar teslim betonarme ev inşaatımıza ait görseller aşağıdadır. 4 oda, 1 salon, koridor, mutfak, wc, kiler, çamaşır odası ve 4 adet banyodan oluşacak olan projemizde tüm çalışmalarımıza hızla başladık.

Konya Kulu Betonarme Ev Projesi
Konya Kulu Betonarme Ev Projemiz. Görselde bulunan projeyi gerçekleştirmek için çalışmalarımıza başladık. (16.10.2018)

Biten Örnek Tek Katlı Müstakil Ev Projemiz

Ev yaptırmak istiyorum diyerek bize internet üzerinden ulaşan değerli müşterimiz Emin beye bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Her iki tarafta iş bittiğinde mutlu ve dost olarak ayrıldık. Huzur, güven ve dostluk içerisinde yürüttüğümüz tüm çalışmalarımız süresince Emin bey ve ailesini daima memnun etmeyi hedefledik ve bunu başardık. Ekonomik fiyatlarımız ve profesyonel imalat/uygulamalarımız karşısında çevremizi ve müşterilerimizi hızla çoğaltmaya devam ediyoruz.

Resmi İşlemleri Bilmiyorum

Arsanız üzerine zevkinize, tarzınıza ve bütçenize en uygun olan betonarme bir ev yaptırmak için öncelikle resmi başvuruları yapıp gereken izinleri almanız gerekmektedir. Resmi prosedürlerin ilk gerekenlerini yapmadan arsanız üzerinde hiçbir iş yapmaya başlayamazsınız. Aksi hallerde kaçak yapı suçu işlemiş olursunuz ve ağır cezalarla karşılaşabilirsiniz. Kaçak yapı inşaat etmek suçuna maruz kalmamanız için yapmanız gereken ilk şey, gerekli evrakları hazırlayarak bağlı bulunulan belediyeye başvuru yapmaktır. Belediyeden alınacak olan inşaat yapı ruhsatından sonra 2 yılda inşaata başlamak gerekmektedir. İnşaat yapımına başlangıç süresinden sonra ise en fazla 5 yılda başlanılan inşaatı bitirmek gerekmektedir. Aksi hallerde inşaat yapı ruhsatı geçersiz sayılacaktır.

Not: Aşağıda listelenen resmi prosedürler, bulunulan belediyeye, şehire veya mahalle (köy)’ lere göre farklılıklar gösterebilir.

Resmi İşlemler Hakkında Hiç Bilgim Yok

Tüm resmi işlem takiplerini biz sizin adınıza takip ediyoruz. Sizin bu prosedürlerle zaman ve emek harcamanıza hiç gerek yok. Fakat yinede ev yapmak istiyorum diyerek tüm resmi aşamaları merak edebilirsiniz. Aşağıda adım adım resmi işlemleri açıklıyoruz.

1- Ruhsat başvurusu dilekçesi.

2- Tapu.

3- İmar durumu (Belediyeden alınacak).

4- Aplikasyon belgesi (Kadastro Müdürlüğü’nden alınacak).

5- Mimari proje (Oda onaylı).

6- Mimarlar Odası’ndan sicil belgesi.

7- Betonarme statik proje (Oda onaylı).

8- İnşaat Mühendisi Oda sicil belgesi.

9- Elektrik tesisatı projesi (Oda onaylı).

10- Elektrik Mühendisi Oda sicil belgesi.

11- Sıhhi tesisat projesi (oda onaylı).

12- Makine Mühendisi Oda sicil belgesi.

13- Zemin etüt raporu.

14- Harita uygulama sorumlusu ve evrakları.

15- Yapı Müteahhidi ile ilgili belgeler. Müteahhitli inşaat sahibi ya da inşaat yapmaya yetkili başka bir müteahhit üstlenecek.

16- Yapı denetim sözleşmesi ve yapı denetim şirketinin belgeleri.

17- Yapıya ilişkin bilgi formu.

18- Yapı denetim şirketi ücretinin %20’lik kısmını yatırdığını gösterir banka dekontu.

19- Şantiye şefi sözleşmesi.

Ben bir ev yaptırmak istiyorum

Fiyatlar Hakkında Bilgim Yok

Farz edelim ki arsanız üzerine 120 metrekare betonarme bir ev yaptıracaksınız. Her şeyi ile standart malzemeler ve işçiliklerle yapılmış bir takım ev için bütçe araştırması yapıyorsunuz. Tüm işleri bitmiş halde eşyalarınızı taşıyabileceğiniz duruma gelene kadar bir betonarme ev maliyeti minimum metrekarede 1.800 TL’ ye mal olur. Kısacası 120 m2 x 1.800 = 216.000 TL. Bu bütçe ile evinizi tamamen ve eksiksiz olarak bitirebilirsiniz. Ne kadar kısıtlarsanız kısıtlayın, maliyeti bu fiyatı bulacaktır. Yavaş yavaş yaptırıp, zamana yaysanız bile yine betonarme ev fiyatı toplamda en az bu miktarı bulacaktır. Üstelik zaman içerisinde malzemelere gelecek zamlar ve fiyat değişiklikleri de bütçenizi olumsuz yönde etkileyerek maliyetin artmasına sebep olacaktır.

İnşaat Yaptırmak İstiyorum

Tabiki bu fiyat işinin ehli olan bizler gibi firmaların mal edebilecekleri minimum fiyatlardır. Hiç bir ekip ve ekipmana sahip olmadan, işlerin planlamasını ve düzenin bilmeyen, acemi, tecrübesi olmayan kişi veya kişilerin ulaşabilecekleri maliyet değildir. Üstelik bu şekilde kendim yaparım, her şey ile kendim ilgilenirim diyerek yola çıktığınızda emekleri, masrafları, zamanları ve hayalleri yok olan yıkılan insanlar sınıfına girmek gibi bir sonuçla da karşılaşabilirsiniz. Bunu istemediğimiz için ekonomik ve profesyonel olarak daima hizmetinizde olmaya gayret gösteriyoruz. Ev yapmak istiyorum diyorsanız biz buradayız.

Bu sayfamızda arsası üzerine ev yaptırmak istiyorum diyerek yola çıkan, bu yüzden bilgi araştıran ziyaretçilerimiz ve müşterilerimiz için faydalı bilgiler sunmaya çalıştık. Umarız faydası olmuştur. Ev yaptırmak istiyorum diyorsanız bizlere danışıp fiyat teklifi almadan karar vermeyin.

‘Müşterilerimin güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim’. (Bosch)

Şu sayfalarımızı da ziyaret ederek, ev yaptırmak konusunda farklı bilgi ve görsellere ulaşabilirsiniz;

İLGİLİ BAŞLIKLAR: ev yapan firmalar, müstakil ev yapımı fiyatları, villa yaptırma maliyetleri, arsama ev yaptırmak istiyorum, iki katlı ev maliyetleri, 2 katlı betonarme ev inşaatı ne kadar, 3 katlı villa yapımı fiyat, ev yapan büyük şirketler, ucuz ev yaptırmayı istiyorum,

Komple ekonomik ev tadilat paket seçeneği
Zonguldak’ta Tadilat ve Dekorasyon Hizmetleri

Harabe durumda olan ve yıllardır kullanılmayan dairesini, oturulabilecek lüks bir ev haline getirmemiz için bizimle anlaşma yapan ve güvenen değerli yeni müşterimiz Dilber Hanıma çok teşekkür ediyoruz.

Neredeyse tamamen yıkıp yenileyeceğimiz daireye ait tadilat bilgileri, detayları ve adım adım dekorasyon görsellerini işimiz ilerledikçe güncelleyeceğimiz bu sayfamızda inceleyebilirsiniz.

Zonguldak’ta Tadilat ve Dekorasyon Hizmetleri – Bu işimizde vermiş olduğumuz teklifimizi, yapmış olduğumuz olduğumuz tadilat sözleşmesini tüm açıklığıyla inceleyebilirsiniz. Siz değerli müşterilerimizi ve dekorasyon işi yaptıracak olan araştıran ziyaretçilerimizi bilgilendirme amaçlı bu sayfamızı yayınlıyoruz. Umarız faydalı oluruz ve başarılı dekorasyon sonuçları elde etmenize katkıda bulunuruz. Zonguldak’ta tadilat ve dekorasyon hizmetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz.

T   E   K   L   İ   F

Adres:……./………/…………../ no.lu dairenin anahtar teslim tadilat ve dekorasyon çalışmalarına ait olan iş ve fiyat teklifidir(23.07.2018)

YAPILACAK İŞ (TAAHHÜT)

MUTFAK: Yapılı olan mutfak eski taşlık kırılacak. Mutfak kapısı ve penceresi kırılaracak. Kırılan dış mutfak duvarı yerine yeni duvar örülerek ön ve arka sıvaları eksiksiz yapılacak. Tüm mutfak tavan ve duvar yüzeyleri çentiklenerek alçı sıva astarı sürülecek, tüm köşe merkezlere alçı köşebentleri terazisinde takılarak alçı sıvası boyaya hazır hale gelecek şekilde tavan ve duvarlar komple yapılacak. İstenilen renk silinebilen silikonlu boya badanası yapılacak. Mutfak tezgah arasına istenilen ve beğenilen renk ve modeldeki fayanslar yapılacak. Beğenilen ve istenilen renk, model ve tasarım mutfak dolabı lake kapak (1.sınıf) olacak şekilde yapılacak. Mutfak tezgahı ise granit mermer olacak şekilde (1.sınıf) istenilen renkte yapılacak.

BANYO: Banyo iç duvarı kırılacak ve hol ara kapısı hizasında yeni duvar örülerek banyo genişletilecek. Banyo içinde yapılı olan herşey sökülecek. İstenilen renk ve modelde tüm zemin ve duvarlar seramik-fayans yapılacak. Gömme rezervuar (Klozet), duşakabin (tekneli), banyo dolabı (çamaşır makinesini içine alacak şekilde)yapılarak tavanına nemden etkilenmeyen tavan kaplaması yapılacak.

GİRİŞ-HOL: Giriş olarak planlanan yerdeki pencere/kapı sökülerek duvar örülecek. İç ve dış sıvası eksiksiz yapılarak istenilen renk ve model çelik kapı yapılacak. Tavanda yapılı bulunan fazlalık beton kırılarak gereken tamiratı yapılacak. Modern bir asma tavan tasarımı uygulanarak ortada kalan derinlik kaybedilecek. Tüm tavan ve duvarlar terazili ve pürüzsüz olarak alçı sıva yapılarak istenilen renklerde boyanacak. Giriş hol zemini istenilen renk ve modelde granit döşenecek. İçerde bulunan wc tüm duvarları tavana kadar yeni seramik-fayans kaplanacak. Tavanına tavan kaplama yapılacak. Wc taşı değiştirilecek. Penceresine uygun ölçülerde menfez takılacak.

SALON-ODALAR: Salonda bulunan kolon-kirişe lüks kemer yapılacak. Salona dahil olan banyo-oda küçük hol giriş kapısı iptal edilerek salona yapılacak kemerin aynısı yapılacak ve bütünlük sağlanacak. Salon tavanına lüks led ışıklı asma tavan yapılacak. Tüm salon ve odaların tavan ve duvarlarına pürüzsüz ve terazili alçı sıvaları yapılacak. İstenilen renklerde silinebilen DYO marka silikonlu boya ile boyanacak.

YER DÖŞEME/LAMİNAT: Tüm daire içi zeminlerinde bulunan ahşap döşemeler sökülerek hafriyatları atılacak. Çıkan zemini mastarlı ve terazili bir şekilde beton tefsiyeleri yapılarak düz bir zemin oluşturulacak. Sonrasında istenilen ve beğenilen renk, model laminat parkeler (AGT) yapılacak. 6’lık süpürgelik ve 2’lik şilteli olacak. Zonguldak’ta tadilat ve dekorasyon hizmetleri sözleşmemizi dikkatle okuyunuz.

PENCERELER: Tüm pencereler sökülerek, yerine PVC Fıratpen marka olarak değiştirilecek ve sineklikleri takılı olacak. Banyo ve wc pencerelerine metal menfez (beyaz) takılacak.

İÇ KAPILAR: Tüm daire iç kapıları sökülerek, yerlerine istenilen renk ve modelde Amerikan Panel kapılar yapılacak. Tüm kilit, kol ve menteşeleri çalışır halde tam ve eksiksiz olarak montaj edilecek. Banyo ve wc kapı eşik mermerleri takılacak.

ELEKTRİK TESİSAT: Tüm daire içi ve dışı ilgili elektrik kabloları, anahtar ve prizleri, sigorta ve sigorta kutuları sökülerek tamamen yenilecektir. İstenilen ve gerekli yerlere ihtiyaçlara göre yeni prizler, enternet, telefon ve tv anten kabloları anahtar ve prizleri çekilecektir. Tüm elektrik tesisat kabloları ve düğme-prizleri çalışır halde tam ve eksiksiz olarak teslim edilecektir.

DIŞ-SAHANLIK: Daire dış giriş(sahanlık zemin tefsiyesi yapılarak istenilen renk ve modelde karo döşemesi yapılacak. Pencere dış önlerine denizlik mermerleri yapılacak. Dış duvarları yine istenilen renklerde boyanacak.

KIRIM-HAFRİYAT: Tüm çalışmaları esnasında kırım, söküm, hafriyat toplama ve atma işlerinin tamamı taşeron firmaya aittir.

Zonguldak’ta tadilat ve dekorasyon hizmetleri sözleşmemizin diğer detayları;

İŞİN SÜRESİ : Başlama tarihinden itibaren 25 iş günü
İŞİN ÖDEMESİ:
TEKLİF: 55.000 TL


Aşağıdaki sayfalarımızı da ziyaret ederek Zonguldak’ta tadilat ve dekorasyon hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Nuray Hanımın Dairesini Tamamen Yeniliyoruz

Ev Tadilat Fiyatları

Anahtar Teslim Ev Fiyatları

Devam Eden İşlerimiz

zonguldakta daire tadilat şirketi, zonguldakta dekorasyon firması, zonguldak komple anahtar teslimi ev tadilatı, zonguldak ev yenileme, zonguldakta evimi tadilat yaptırmak istiyorum

İçerden yalıtım ve izolasyon nasıl yapılır
İç Yalıtım Nasıl Yapılır

İç Yalıtım Nasıl Yapılır – İç cephe mantolama gerektiren durumlar

Zamanında yapılması gereken yalıtım ve izolasyonun eksik ve hatalı yapılması sebebiyle, kullanımda olan okulun bodrum katlarının tamamının iç cephe mantolama yapılması işimize başladık.

İç yalıtım nasıl yapılır – İç cephe mantolama gerektiren durumları, ilgili görseller ve detaylı bilgilerle bu sayfamızda siz değerli müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz için sunmaya çalışacağız. Çalışmamızı inceledikten sonra iç yalıtım ve mantolama nasıl yapılır konusu hakkında bir çok bilgi edineceğinizden eminiz.

Tüm bodrum kat duvarları su almış ve komple sıvaları zarar görmüş kabarmış. Karo süpürgelikle çıkmış ve ortalığı müthiş bir rutubet nem kokusu kaplamış. Bu tür yüzeyleri ne kadar boyarsanız boyayın, ne kadar alçı sıva tamirat yaparsanız yapın faydasızdır. Sorunu dışarıdan halledemiyorsanız yapmanız gereken ilk ve en mantıklı çalışma iç yalıtım ve mantolama uygulamasıdır.

Rutubetlenen, nemlenen ve su alan iç duvarlar

İç yalıtım nasıl yapılır

Xps (Strafor – Fomboard) montaj

İçerden yalıtım ve izolasyon nasıl yapılır
İçerden yalıtım ve izolasyon nasıl yapılır

Yukarıda ki görselimiz çalışmamız esnasında çektiğimiz resimdir. Bu tür iç yalıtım nasıl yapılır sorusuna genel olarak cevap olma niteliği taşıyan bir görseldir. Görüldüğü üzere strafor (xps), mantolama dübeli, köşebent görünmektedir. Xps (strafor) diğer uygulamalar gibi yapılmamalıdır. Diğer uygulamalarda ya yapıştırma harcı ile, ya da alçı ile yapıştırılma şekli ile yapılmaktadır. İç yalıtım ve izolasyon çalışmalarında eğer xps kullanılacaksa, mutlaka silikon ile yapıştırılmalıdır. Çünkü, yapıştırılacak yüzey rutubetli ve nemli olduğu için alçı veya yapıştırma harcı mukavemet sağlamayacaktır. Bu tür yüzeylere mukavemeti en güçlü olan yapı malzemesi silikondur. Bu sebeple silikonla yapıştırma şekli ile montajları yapıldıktan sonra, mantolama dübeli ile standart vidalamayla yeterli miktarda dübellenerek sağlamlaştırılmalıdır.

Dübelleme – Silikon

Mantolama dübeli atıldıktan sonra, dübel deliklerinden nem veya suyun gelmemesi için her dübel kafasına yine silikon çekilmelidir. Alttan gelebilecek olan rutubet, nem veya suyun yüzeye geçmemesi için bu işlemi mutlaka yapmalıyız. Elbetteki ilk imalat esnasında yalıtım ve izolasyon çalışmalarının tam ve eksiksiz yapılması gerekmektedir. Eğer bu uygulamalar yapılmış olsaydı şimdi biz bu işleri yapmış olmayacaktık. İş verenimiz ise ekstra masraf edip, fazladan sinirleri yıpranmış olmayacaktı. İç yalıtım nasıl yapılır konumuza devam ediyoruz.

Mantolama (Xps) file bandı çekme ve yapıştırma

Yukarıdaki çalışmalarımızı yaptıkta sonra sıra file bandı çekilmesi işimize sıra geldi. Tüm raspa yapma, xps yapıştırma ve dübelleme uygulamaları bittikten sonra mantolama file bandımızı sağlam ve gergin olacak şekilde tüm xps yüzeylere sıva harcı ile yapıştırıyoruz. Bu işi alçı sıva malası ve spatula yardımıyla yapıyoruz. Sık sık fileyi gererek mala yardımıyla sert bir şekilde üzerine sıva harcımızı yayıyoruz.

Mantolama sıvama ve perdah

Yukarıda görsellerini sunduğumuz ve açıklamalarını yaptığımız tüm çalışmalar bittikten sonra, sıva harcı ile en az iki kat olmak üzere boya badana öncesi yüzey düzeltmeleri, sıvası ve perdah süngerlenmesi yapılmalıdır. Daha sonra kuruma süresi olan 24 saat beklendikten sonra dış cephe akrilik esaslı silikonlu boya ile astarlandıktan sonra boyanmalıdır.

İç cephe yalıtım nasıl yapılır isimli konumuzu, şu an yapmakta olduğumuz çalışmamızı örnek göstererek sayfamızda paylaşmak istedik. Bu işimiz tam anlamıyla bittikten sonra son haliyle yine bu sayfamızda siz değerli ziyaretçilerimiz için yayınlayacağız. Aşağıdaki sayfalarımızı da ziyaret ederek ısı yalıtım, ses yalıtım, mantolama ve izolasyon konularıyla alakalı bilgiler edinebilirsiniz.

Ev Isı Yalıtımı

Bina Isı Yalıtımı

Isı yalıtımı

Dış Cephe Mantolama İşimiz

Mantolama Fiyatları


içeriye yalıtım yapmak, iç cephe izolasyon yapmak, içeriye mantolama nasıl yapılır, iç duvarlara nasıl yalıtım yapabilirim

Zonguldak Hatırası

Zonguldak / Devrek / Çaydeğirmeni 3. Etap 566 Konut, 24 Derslikli İlkokul, Ticaret Merkezi ve Camii inşaatlarımızda değerli işverenimiz M.Fatih Çetin beyle birlikteyiz. Yaklaşık 8 aydır Dekor Delisi bünyesinde çalışan ortalama 20 kişilik ekibimizle işimize tüm hızımızla sorunsuz devam ediyoruz.

Zonguldak Hatırası – Toplamda 566 dairenin geçmişteki çalışanlarının yaptıkları işçilik-imalat hatası sebebiyle kabaran, çatlayan ve düşen tüm seramik/fayanslarını komple kırıp Dekor Delisi ekipleri olarak yeniden yapıyoruz.

Zonguldak toplu tadilat işimiz

Kurban bayramına nasipse bitirmemiz gereken bu zor işimizde, bizlere her türlü desteği veren ve kolaylıklar sağlayan değerli iş verenimiz ile büyük mücadeleler içinde çalışmalarımızı sorunsuz olarak bitirmeye çalışıyoruz. Tüm banyo, tuvalet ve mutfak fayanslarını tamamen kırıp yeniden yapmak elbette kolay bir iş değil. Tesisat mekanik işleri, nakliyeleri, hamaliyesi, kırımı ve hafriyat işleri, ev sahipleriyle samimi ve sevgi dolu bir anlayışla işi yapmak gibi bir çok problemi profesyonelce aşıp işimizi bitirebilmenin gayreti içerisindeyiz.

Zonguldak’ta yapmış olduğumuz bu toplu ev tadilat ve onarım işimizde emeği geçen tüm uzman ve yardımcı personellerimize gösterdikleri üstün gayretten dolayı teşekkür ediyoruz.

Bu işimizle alakalı detaylı çalışmalarımızı şu sayfamızdan takip edebilirsiniz. 


zonguldak komple tadilat, zonguldakta konut ev daire tadilat hizmetleri, zonguldak devrekte tadilat firması,ev tadilat fiyatları,fayans ustası,

Asma tavan tasarım ve uygulamaları
Asma Tavan Tasarım ve Uygulamamız

Asma Tavan Tasarım ve Uygulamamız – 2018 Modern tavanlar

Kalitenin, şıklığın ve güvenin adresi olan Alan Dekorasyon olarak, muhteşem asma tavan çalışmalarına imza atmaya devam ediyoruz. Bu sayfamızda yine güzel asma tavan tasarımlarımız ve uygulamalarımız hakkında detaylı bilgiler ve görselleri inceleyebilirsiniz.

Asma tavan tasarım ve uygulamamız–  Alçıpan, yapı ürünleri içinde en fazla tercih edilen ve en çok kullanılan malzemelerin başında gelmektedir. İşinin ehli ustalar tarafından yapıldığı taktirde muhteşem dekorasyonlar oluşacağını bilmenizi istiyoruz. Hem maliyet açısından ,hem nakliye ve hafriyat kolaylığı bakımından, hemde ekonomik oluşundan dolayı tercih edilmesi için birçok sebep bulunmaktadır.

Asma tavan tasarım ve uygulamamız

Led tavan alınlarına osmanlı bordür alçı çıta döndük. Mavi yanan şerit led aydınlatmalar ise mekanı loş, şık ve daha görsel bir hale getirdi. Ters tavan ortasına ise müşterimizin özel isteğine göre ALLAH yazılı gergi tavanımızı yaptık. Her şey bittiğinde farklı ve güzel bir tavan dekorasyonu ortaya çıktı. İki koridoru bir birinden ayıran taş desenli kapı kemeri ise ayrı bir kalite kattı mekana. Kapı kemerleri konusunda otorite firma olmaya ise devam ediyoruz. Led ışıklı asma tavan modellerimize her geçen gün yenisini eklemekteyiz.

Asma Tavan Bizim İşimiz

Mutfaklar evimizin ve yaşam alanlarımızın en fazla kullandığımız yerlerinden bir tanesidir. Buna paralel olarak mutfak dekorasyon çalışmalarımızı da ona göre seçmeli yapmalıyız. Yer döşemeleri, mutfak dolapları, duvar dekorasyonları, kullanış kolaylığı ve hijyenin yanı sıra tavan aydınlatma ve dekoruda hepsi kadar önem arz etmektedir. Aşağıdaki mutfak asma tavan tasarımımızı yine müşterimizin zevkine göre tasarladık ve uyguladık.

Tavan Ünite Çalışmamız

Genellikle alçıpan tv ünitesi tasarımlarımıza benzettiğimiz bu asma tavan tasarım ve uygulamamız, dahada genişletilerek tavana da uzattık ve birbirine bağlı görsel bir model oluşturduk. Arka plana 3 boyutlu duvar kağıdı yaparak gereken ışıklandırma ve aydınlatma sistemini yaptık. Tüm ünite iç ve dışını silinebilen desenli duvar kağıdı kaplayarak ana tavan ve duvardan ayırdık. Spot aydınlatmaları da monte ederek şık, kaliteli ve modern bir dekorasyon oluşturduk.

Farklı salon tavan dekorasyon uygulamamız

Dalgalı köşe led aydınlatmalı asma tavan modelimize uygun olarak, yine dalgalı ters tavan uygulaması yaparak çift renk (beyaz-mavi) led kullandık. Spotlar ile de daha da görsel olmasını hedefledik ve bunu başardık. Alt tamamlayıcı unsur olarak ise tornozlu osmanlu kartonpiyer modelimizi uyguladık. Salon duvarlarına uyguladığımız desenli duvar kağıdı renklerine uygun olarak asma tavan ve ters tavan çalışmamızı gri renk ile boyadık. Misafir odası dışında salon duvarına da Tv Ünitesi yaparak tüm duvarları silinebilen desenli duvar kağıdı ile kapladık.

Bu asma tavan tasarım ve uygulamamız, anahtar teslim temelden çatıya betonarme iki katlı ev inşaat işimizde yapmış olduğumuz iç dekorasyon çalışmamızdan sadece bir bölümdür. Değerli müşterimiz Emin beye bizleri tercih ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Söz verdiğimiz günde başladık ve yine söz verdiğimiz günde işimizi sorunsuz olarak teslim ettik. Ekonomik fiyatlarımız ve iş disiplinimiz ile de kendilerini yeterince memnun etmeyi başardık. Güle güle yeni evini kullanmasını temenni ediyoruz.

İç Dekorasyon Örnekleri

Şu sayfalarımızı da mutlaka ziyaret edin

Asma tavan modelleri

Asma tavan fiyatları

Anahtar teslim ev fiyatları


asma tavan tasarım ve çalışmamız, değişik salon tavan çalışmaları, farklı gergi tavan modeli, tv ,üniteleri ve tavan tasarımları