Ankara Bilkent 3’te bulunan yaklaşık 160 m2 dairesinin. Komple anahtar teslim tadilat ve dekorasyon işleri için bizi tercih eden. Değerli müşterimiz Aylin hanıma teşekkür ediyoruz. Bilken’te başlayacağımız tadilat projemizde. Kullanacağımız malzemeleri, iş gününü, uygulamaları. Tasarımları ve tüm maliyetleri bu sayfamızda inceleyebilirsiniz. Dekordelisi olarak en iyi hizmetleri. En ekonomik şekilde sunacağımız konusunda kendimize sonuna kadar güveniyoruz.

Bilkent’te Tadilat İşimiz – Aşağıda listelediğimiz tüm yapılacak işleri, kullanılacak olan malzemeleri ve birim fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgiler için iletişim numaralarımızı 7/24 arayabilirsiniz. Ücretsiz keşif tasarım ve maliyet hesabı hizmetimizden. Faydalanarak daha şık, kaliteli ve modern mekanlara çok daha ekonomik fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

T  E  K  L  İ F

………………………../ BİLKENT 3/ANKARA adresinde bulunan daireye ait olan komple anahtar teslim tadilat işlerine istinaden düzenlenmiş olan teklif metnidir. 05.10.2018

TAAHHÜT: Aşağıda listelenen ve yapılması taahhüt edilen tüm imalatlar, çalışmalar ve uygulamalar anahtar teslim olarak ( malzeme +işçilik) yüklenici(taşeron) firmaya aittir. Tüm malzemeler işveren tarafından seçilecektir. Aynı şekilde iş verenin onaylamadığı hiç bir malzeme kullanılmayacaktır. Yapılacak tüm işlerde kullanılacak olan markalar ve ölçüler aşağıda listelenmiştir;

YAPILACAK İŞLER

-Mutfak Dolabı: Yapılı bulunan mutfak dolabının sökülecektir. Yerine akrilik kapak yeni mutfak dolabı yapılacaktır. Mutfak dolabı imalatı için gerekli olan tüm tasarım renk ve modeller işveren tarafından seçilecektir. Onaylanacaktır. Yine iş verenin seçeceği model ve renkte mutfak tezgahı yapılacaktır. Yeni mutfak dolabı tasarımına uygun olarak. Gerekli olan tüm su tesisat ve elektrik tesisat değişiklikleri yapılacaktır.

Mutfakta bulunan mutfak dolabı dışında. Çok amaçlı dolap olarak kullanılan dolapta yerinden sökülecektir. Yerine yine iş verenin onayı dahilinde tasarımı yapılan ve rengi seçilen yeni dolap yapılacaktır.

-Vestiyerler: Yapılı bulunan vestiyer kapakları sökülerektir. işverenin istediği renk model ve sistemde yeni kapaklar yapılacaktır. Çalışır durumda teslim edilecektir.

-Kapılar: Yapılı bulunan tüm iç kapılar sökülecektir. işveren tarafından beğenilen renk ve modeldeki yeni lake boya panel kapılar imal edilecektir. Montajları yapılacaktır. Yapılan yeni kapıların yüksekleri 225 cm olacak şekilde imalatı yapılacaktır.

-Balkonlar: Yapılı bulunan cam balkon sistemi tamamen sökülecektir. Yerine iş veren tarafından beğenilen yeni sistemde altı milim demperli cam balkon yapılacaktır.

Banyolarla Devam Ediyoruz

Banyolarda bulunan tüm malzemeler sökülecektir. Fayans üstüne fayans sistemi ile iş veren tarafından beğenilecektir. Ölçü, renk ve modelleri (BİEN veya EGE Seramik)  yeni seramikler  yapılacaktır. İş veren tarafından onaylanan tasarım ve renkteki banyo dolapları imal edilecektir. Montajları yapılacaktır. 4mm Cam duşa kabinler beğenilen model olmak üzere.

Yapılı bulunan klozetler sökülecektir. Yerlerine gömme rezervuar(geberit) yapılacaktır. Havalandırma menfezleri yenilenecektir. Yapılı bulunan banyo asma tavanları sökülecektir. Yerine 30×30 metal asma tavan yapılacaktır. Tüm vitrifiyeler  ( çeşme , musluk , vana , batarya , duş bataryası ) iş verenin seçeceği modellerde yenilenecektir. Kapı eşik mermerleri takılacaktır.

-Yer Döşemeleri: Tüm daire içi zeminlere ( Salon, odalar, mutfak, koridor). ÇAMSAN marka laminat parkeler yapılacaktır. 8mm derzsiz 6mm süpürgelik ve 2’lik şinte kullanılarak yapılacak laminat parkelerin. Renk ve modelini iş veren beğenilecektir.

-Pencereler: Yapılı bulunan tüm pencereleri kabarmış, çatlamış ve hasarlı yerlerinin tamamen tamiratlarının yapılarak vernikleri eksiksiz olarak yapılacaktır. Tüm pencereleri silikonları kontrol edilerek gereken yerlere silikon tamiratları yapılacaktır.

-Tavanlar: Tüm tavanların varsa hasarlı bölgeleri tamir edilerek DİO marka özel tavan boyası ile beyaz renkte boyanacak.

-Duvarlar: Tüm daire içi duvarlarında bulunan varsa hasarlı bölgeler tamamen tamir edilecektir. Sonra duvar kağıdı astarı komple sürülecektir. Sonrasında iş veren tarafından beğenilen renk ve modeldeki duvar kağıtları yapılacaktır.

-Çelik Kapı: Yapılı bulunan çelik kapı sökülecektir. İş veren tarafından beğenilen KALE marka yeni çelik kapı yapılacaktır. Kapı eşik mermeri takılacaktır.

İŞİN SÜRESİ : 20 iş günü

FİYATI: 66.000 TL

ÖDEMESİ: İş bitiminde nakit.

İŞE BAŞLAMA TARİHİ : …………………….

İLGİLİ BAŞLIKLAR: Bilkent tadilat hizmetleri, bilkent’te tadilat şirketi, ankara bilkent dekorasyon firması, bilkent’te tadilat işimiz