Hizmetlerimiz

İnşaat

Proje + İnşaat
14
500 1 M2
  • Ekonomik inşaat
  • Popüler inşaat
  • Ultralüks inşaat
Kampanya

Tadilat

Eski Ev Yenileme
5
250 1 M2
  • Ekonomik tadilat
  • Popüler inşaat
  • Ultralüks inşaat
Kampanya
Videoyu oynat
ONLİNE ZİYARETÇİ
banyo-yenileme-fiyatları-2024

İÇİNDEKİLER

2024 Banyo Yenileme Malzeme ve İşçilik Fiyatları

Geçen yıl hazırlamış olduğum banyo tadilat fiyatları yazıma yapılan yorumlardan, bu yıl içinde aynı kategoride güncel fiyatları içeren yeni bir makale daha hazırlamayı istedim.

2024 Banyo Yenileme Malzeme ve İşçilik Fiyatları – 2023 yılı ile 2024 yılı banyo yenileme maliyetleri arasında maalesef büyük farklar oluştu. Maalesef her geçen gün dövizin yükselmesi tüm inşaat malzemelerine de yansıyor. İşçilik yerinde sayarken malzemeler aldı başını gitti. 2024 yılı banyo yenileme fiyatlarını içeren bu videomda, güncel olarak bir müşterimize sunmuş olduğum fiyat teklifimi sizlerle paylaşarak tüm detaylara değinmek istiyorum. Böylelikle sizlerde hangi malzemelerin kullanılacağını, nelerin yapılacağını, iş günü süresini ve hepsinden önemlisi bir banyonun günümüz fiyatları ile ne kadara tamamen yenileneceğini öğrenebileceksiniz. Hadi başlayalım.

2024 Banyo Yenileme Malzeme ve İşçilik Fiyatları

5,5 m2 banyo, 2 m2 wc ve 2 m2 wc holü olmak üzere; bu mekânların komple tadilatına ve yenilenmelerine ait malzeme + işçilik yani (anahtar teslim) tüm yapılacak imalat ve işçilikler için bu fiyat tablomu hazırladım. Sizlerde kendi banyo ve tuvalet ölçülerinize göre aşağı yukarı bu maliyetler üzerinden hesap yapabilirsiniz.

Adım adım banyomuzu ve wc mizi yenilemeye başlayalım. Sunmuş olduğum 2024 Banyo Yenileme Malzeme ve İşçilik Fiyatları teklifimi aynen makalemde paylaşarak ilerleyeceğim. 2024 Banyo Yenileme Malzeme ve İşçilik Fiyatlarını böylelikle sizde hesaplayabileceksiniz.

1-Tüm duvar ve zeminlerdeki fayansların kırılması. Yapılı olan üst malzemelerin sökülmesi. Yapılı kapıların kasaları hariç, pervazların ve kanatların tekrar takılmak üzere sökülmesi ve işverene teslim edilmesi. Tüm harfiyatlar çuvallanıp, daireden uzaklaştırılacaktır.

2-Yapılı olan tüm asma tavanların sökülmesi, elektrik tesisatlarının iptal edilmesi.

3-Banyo, wc ve wc holünde yapılı olan tüm eski pis ve temiz su tesisatlarının iptal edilmesi ve sökülmesi. Elektrik tesisatlarının tamamının iptal edilmesi ve sökülmesi.

4-Yeni tasarıma göre tüm pis su ve temiz su (sıcak-soğuk su) tesisatlarının pvc boru ile yeniden döşenmesi. Batarya çıkışlarının, süzgeçlerin, çamaşır makinesinin, lavaboların, petek tesisat alt döşemelerinin yapılması. Elktrik priz ve düğmelerinin alt tesisatlarının döşenmesi. FıratPEN marka PVC borular.

5-Döşemeler sonrası tüm tesisat testlerinin yapılması. Tüm zeminler şap ve duvarlar sıva işlerinin eksiksiz tamamlanması. Duvarlar: Kalekim sıva harcı. Zeminler: Kum, çimento esaslı.

6-Tüm zeminlere duvarlardan 10 cm yukarı kadar boşluksuz yalıtım/izolasyon uygulanması. Duşakabin içi 10×40, dışına, wc klozet yanına 15×15 ebat olmak üzere 3 adet süzgeçlerin yapılması.

İZOLASYON: İSONEM marka. SÜZGEÇLER: Paslanmaz galvaniz kapak.

7-Tüm zeminler ve duvarların fayans/granit kaplanması. Köşe paslanmaz profillerinin takılması. Uygun renkte derzlerinin tamamlanması. Duşakabin içine ve klozetler üstüne gömme nişlerin yapılması ve aydınlatmalarının döşenmesi. Banyo havlupanının takılması. 60×60 ebat veya 60×120 ebat. BİEN veya ÇANAKKALE marka.

Havlupan: Demirdöküm marka. 50×100 cm ebat. Beyaz renk. ECA vanalar.

8-Çamaşır makinesi ve kurutma makinesi dolap yapılması. 40 cm en ve tavan boyu havluluk dolabının yapılması. Wc, wc holü ve banyo dolaplarının yapılması. Banyo dolap üst ledli aynanın yapılması. Tezgâh taşlarının mermerit olarak yapılması. Banyo dolap tezgâh üstü çanak lavabonun yapılması. İç gövde: MDFLAM 18 mm. Kapaklar: Lake/Akrilik kapak.  Pistonlu frenli kapak sistemleri. Çanak lavabo: VİTRA marka.

9-6 mm temperli cam, karolajlı duşakabinin yapılması. 90×90 / 100×100 / 120 x 100 farklı ebatlar olabilir.

10-Gömme rezervuarlı asma klozetlerin banyo ve wc ye takılması. Tüm vana ve musluklarının montajlanması. WC ye tuvalet taşı yapılabilir. (İsteğe bağlı) Marka: VİTRA. (Tam takım)

11-Banyo ve wc pencerelerine uygun ölçülerde alimünyum aç/kapa manuel menfezlerin takılması.

12-Tüm lavabo bataryaları, duşakabin bataryası, duş konsolunun, musluk ve vanaların eksiksiz takılması ve çalıştırılması. ECA / ARTEMA markalar.

13-Banyo, wc ve wc holüne metal asma tavan 30×30 clip-in panellerinin yapılması. 30×30 aydınlatma panellerinin takılması ve çalıştırılması.

14-Tüm elektrik tesisat düğme, priz ve anahtarlarının montajlarının yapılması. Ayna ledleri ve niş içi ledlerinin takılması, çalıştırılmaları. LEDLER: Cata marka Düğme Prizler: VİKO marka

15-Kapı eşik mermerlerinin sabitlenmeleri. 2 cm kalınlık. Kasa ölçülerinde.

16-Banyo ve wc kapı kanat ve kasa altlarına tüm çevre / ön-arka olmak üzere paslanmaz galvanizin (h:10 cm) montajlanması ve su ile temaslarının kesilmesi. Kapılar kasa ve kanatlarının özel su bazlı panel kapı boya ile boyanması. Boya: Permolit özel panel boyası.

17-Tüm kaba temizliklerin yapılması, hafriyatların atılması ve işverene temiz bir şekilde teslim edilmesi.

İŞİN SÜRESİ: 15 iş günü.

İŞE BAŞLAMA TARİHİ: Sözleşme imzalanmasını müteakip 3 iş günü.

İŞİN BEDELİ: 165.000 TL (Yüzaltmışbeşbin Türk Lirası)

İŞİN ÖDEME ŞEKLİ: %50 sözleşme imzalanması ile + %25 fayans montajları sonrası + %25 iş teslim edildiğinde nakit.

TEKLİF GEÇERLİLİK: 3 iş günü.

TEKLİF TARİHİ: 29.02.2024

SAYGILAR.

2024 Banyo Yenileme Malzeme ve İşçilik Fiyatları yazımın sonuna geldim. Umarım faydalı bir paylaşım olmuştur. Bir başka Dekordelisi makalesinde buluşmak dileği ile. Şimdilik hoşçakalın, Saygılar sunuyorum.

🤞 Bültenimize Abone Olun!

Güncellemelerden, fiyatlardan ve projelerimizden anında haberdar olun. İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Butonlar aracılığıyla paylaşabilirsiniz;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir