Hizmetlerimiz

İnşaat

Proje + İnşaat
14
500 1 M2
  • Ekonomik inşaat
  • Popüler inşaat
  • Ultralüks inşaat
Kampanya

Tadilat

Eski Ev Yenileme
5
250 1 M2
  • Ekonomik tadilat
  • Popüler inşaat
  • Ultralüks inşaat
Kampanya
Videoyu oynat
ONLİNE ZİYARETÇİ
ASMA-TAVAN-FİYATLARI

İÇİNDEKİLER

Asma Tavan Modelleri ve M2 Birim Fiyatları 2024

Merhaba, 2024 yılına ait asma tavan fiyatları, trend asma tavan tasarım ve uygulamaları hakkında detaylı bilgileri sizler için hazırladım. Merak ettiğiniz bir çok soruya bu videomda cevaplar bulacaksınız.

Asma Tavan Modelleri ve M2 Birim Fiyatları 2024 – Başlamadan önce kısa bir açıklama yapmak istiyorum. İnşaat, tadilat ve dekorasyon ihtiyaçlarınız için 7/24 iletişim numaralarımızı arayabilirsiniz. Ekonomik fiyatlarımız ve profesyonel uygulamalarımızla daima yanınızdayız.

Asma Tavan Modelleri ve M2 Birim Fiyatları 2024

Daha rahat anlaşılabilmesi için hazırladığım tablo üzerinde adım adım ilerleyelim.

Alçıpan Asma Tavan185 TL150 TL

Alçıpan asma tavan işlerinde başka çalışmalarda yer alır. Alçıpan karkas işlerini müteakip alçıpan montajları yapılır. Fakat elektrik tesisatları, spotlar ve ledler, alçı sıva ve boya badana işleride yapılmalıdır. Ben bu m2 birim fiyatında sadece alçıpan asma tavan maliyetini belirttim.

Asma Tavan SistemiMalzeme (m2)İşçilik (m2)
Led Işıklı Asma Tavan180 TL (m.tül)175 TL (m.tül)
Spotlu Asma Tavan160 TL (m.tül)125 TL (m.tül)
Taşyünü Asma Tavan7 $185 TL
Karolam Asma Tavan (30×30)6 $180 TL
Pvc Tavan 60×604 $165 TL
Petek Asma Tavan 10×1017 $385 TL
Baffle Tavan32 $660 TL
Mesh Tavan33 $675 TL
Clip-in Asma Tavan14 $355 TL

2024 Asma Tavan Malzeme ve İşçilik Fiyatları Videomuz

Elit mekânların olmazsa olmaz dekorasyon uygulamalarından olan asma tavan imalatları, kendi içerisinde bir çok kola ayrılır. Aslında sınırsız desem daha doğru olacak. Projeyi çizen mimarın, uygulamayı yapan ustanın veya işverenin zevkiyle, tarzıyla, ihtiyacı ve bütçesiyle doğrudan alakalıdır. Bazı asma tavan çalışmaları m2 olarak, bazıları metretül olarak, bazıları ise kabala yani götürü bedel olarak hesaplanır. Bunlardan kısa kısa bahsedeceğim. Videomun sonunda sizde kendi asma tavan masrafınızı kolaylıkla yapabileceksiniz. Haydi başlayalım.

Şimdi izlediğiniz uygulamaları ben yaptım. Sizler izlerken önemli bir açıklama yapmak istiyorum.

Alçıpan asma tavan uygulamalarında bazı işler m2 olarak ölçülmez. Bu gibi detaylı hareketli ve özel işçilik isteyen çalışmalar Götürü usülü olarak hesaplanır. Malzemesi hesaplanır, işçilik için harcanacak olan gün sayısı ve projenin detaylarını usta hesaplar ona göre fiyatını sunar. M2 olarak hesaplanamaz. Bu kısa hatırlatmadan sonra diğer asma tavan sistemleri ve fiyatlarına devam edelim.

Geçen yıl ile bu yıl arasındaki asma tavan fiyat farklarını görmek için şurayı kıyaslamak için kullanabilirsiniz.

Bu 2024 yılı asma tavan fiyat tablomuz sadece bilgi amaçlıdır. Proje detayları, ödeme planları, çalışma koşullarının zorluk veya kolaylıkları, işin mesafesi gibi sebepler asma tavan fiyatlarını etkiler. Asma tavan fiyat tablomuz şantiye bazındaki yüksek metrajlı işleri kapsar.

Yaygın olarak kullanılan ve uygulanan asma tavan çeşitleri hakkında sizlere 2024 yılı fiyatlarımızı içeren videomuzu izlediniz. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. Modern yaşam alanlarını birlikte yaratalım ve yaşatalım.

2024 yılına ait asma tavan fiyatları ve modelleri hakkında hazırlamış olduğumuz videomuzun sonuna geldik. Bir başka Dekordelisi yazımızda daha buluşmak dileği ile. Şimdilik hoşçakalın diyorum. Saygılar sunuyorum.

Şuradan diğer fiyatlar sayfalarımıza ulaşabilirsiniz. Dekorasyon fiyatları

🤞 Bültenimize Abone Olun!

Güncellemelerden, fiyatlardan ve projelerimizden anında haberdar olun. İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Butonlar aracılığıyla paylaşabilirsiniz;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir