Hizmetlerimiz

İnşaat

Proje + İnşaat
14
500 1 M2
  • Ekonomik inşaat
  • Popüler inşaat
  • Ultralüks inşaat
Kampanya

Tadilat

Eski Ev Yenileme
5
250 1 M2
  • Ekonomik tadilat
  • Popüler inşaat
  • Ultralüks inşaat
Kampanya
Videoyu oynat
ONLİNE ZİYARETÇİ
2022-en-çok-tercih-edilen-renkler

İÇİNDEKİLER

2022 En Çok Tercih Edilen Renkler

2022 en çok tercih edilen renkleri burada inceleyin! Bu makalemizde İç mekanınızı aydınlatacak renklerden tutun, doğal renk tonları konusuna kadar her şey var. 2022 En çok tercih edilen renkler hakkındaki geniş ve kapsamlı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz!

2022 En Çok Tercih Edilen Renkler – Ev, eskisinden daha yoğun bir şekilde yaşanır ve giderek çok yönlü bir hale geldi. Oturma odası, ofis, spor salonu, okul, dinlenme alanı olarak kullanılmakta. Birçoğumuz rahat ve dönüştürülebilir mobilyalara, fonksiyonel ve güzel aksesuarlara ihtiyaç duyuyor. Kendimizi iyi hissettiren dinlendirici renklere sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anladık. Tasarım dünyasında, yılının rengi parlak gökyüzü. Bir isim, bir söz de diyebiliriz. Parlak gökyüzü, önümüzdeki yıl için bir dilek gibi geliyor. Umut ve iyimserlik kokan, berrak, neredeyse nadide bir mavi renk. Evde bize temiz bir nefes verebilecek iç mekanlar yaratmak için, böyle bir renge ihtiyacımız vardı.

2022-en-çok-tercih-edilen-renkler2

İç Mekanınızı Aydınlatacak Renkler

Sıcak ve doğal tonlardan oluşan renk paleti. Doğal tonlar yok olmuyor, aksine her sene olduğu gibi başarılarının zirvesindeler. Ama 2022’de iç tasarımda bej ve griyi bir kenara bırakıyoruz. Renklenmek istediğimiz bir yıl için fazla klasik! Doğal tonlar sıcak ve derindir, otantik atmosferler yaratmanıza olanak tanır. Pişmiş toprak trendinin yerini alan camel rengin, zamansız, zarif ve ışıltılı ruhunu seviyoruz. Nötr ve renk arasındaki mükemmel denge olan ten rengi pembe, odanıza bir parlaklık katacak.

Doğal Renk Tonları

Doğal renklerin avantajı, birbirleriyle mükemmel bir şekilde birleşirler. 2022’de modaya uygun bir iç mekan yaratmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tavus kuşu mavisi trendi, 2021 dekor trendlerinin temel unsuru haline geldi. Bu yılda tasarımı etkilemeye devam edecek. Birçoğunuz, ördek mavisi kadife bir koltuğun sizi baştan çıkarmasına şimdiden izin verdiniz! Mavi ve yeşil yine ön planda olacak, ancak bu sefer daha yumuşak ve uyarlaması daha kolay tonlarda. Adaçayı yeşili, iç mekanlarımızı yumuşaklık ve ferahlıkla süsleyecek. Bir çocuğun yatak odası için mükemmel nötr bir renk.

Elbette 2022, iç tasarım açısından diğerlerine benzer bir yıl değil. Dergilerde bulacağınız renkler arasında, düzenli olarak görmediğimiz ve yine de dekorunuza gerçek bir kişilik kazandıracak güçlü tonlar. Kırmızı ile mor arasında kalan bordo, 2022’nin hoş sürprizi. Doğal malzemeler giderek daha popüler hale geliyor. İç mekanlarımıza ve tüm stillere mükemmel uyum sağlıyorlar. Ayrıca, 2022’de evlerimizde beklediğimiz tüm sıcaklığı ve konforu bize getiriyorlar.

2022-en-çok-tercih-edilen-renkler3

Cam Göbeği

Doğa harika bir ilham kaynağı olsa da, bu 2022 renk trendinde, ilginç yorumlar ve deneyler için alan açan, biraz uhrevi bir unsur da var. Tasarımcılar, neşe ve sükunet isteyen bir tüketiciyi tatmin etmek için hem renk hem de şekil ile çılgına dönebilir. Camgöbeği, gökyüzü ile yaşama arzusunu maksimum ifade etmektedir. Bu rengi tercih eden, hayal gücü kuvvetli ve çok yaratıcı seyahat etmeyi seven kişidir. Hayal gücü, sadakat, bilgelik, mahremiyet, zeka ve inancı simgeler.  İyi olma, sakinlik ve dinginlik duygusunu ifade eden rahatlatıcı ve pozitif bir renktir. Ayrıca camgöbeği rengi de hayal gücünü ve yaratıcılığı harekete geçirir. Bu rengi gözlemleyen kişi hemen zenginleşmiş, dingin ve rahatlamış hisseder.

Ten Pembesi

Ten pembesi umut ve anneliğin simgesidir . Gelecek için, güvenlik ve iyimserlik duygusu uyandıran, olumlu ve şehvetli bir renktir. Pandemiden sonra kullanılması, sakinlerin iyileşmeye güvendiğini doğrulamaktadır. Öfke ve saldırganlık gibi duyguların yanında dönemin zorlukları nedeniyle yaygınlaşan olumsuzlukları hafifleten bir renk. Çıplak pembe kesinlikle duygusal bir renktir, duyguları yumuşak, nazik ve derine dönüştürerek etkiler. Bize şefkat, sevgi ve koruma verir. Bizi yalnızlıktan uzaklaştırır ve duyarlı insanlara dönüştürür. Taze, temiz, yeniden doğmuş bir yaşam biçiminin sembolüdür. Romantizm, çekicilik, güzellik, tatlılık, kadınlık, incelik, incelik, sakinlik, hassasiyet gösterir.

2022-en-çok-tercih-edilen-renkler4

İnci Beyazı

Düzeni ve temizliği korumak için gerçek bir istek vardır. Bu sadece bir ihtiyaç değil, aynı zamanda yeni bir varoluş biçimidir. Beyaz, evin temiz ve düzenli olmasına, dikkat etmesi gerektiğinin bilincinde olan yeni bir Covid sonrası yaşamın amblemidir. İnci Beyazı renk trendi, sağlığı ve zarafet dokunuşuyla temiz bir ortamı teşvik eder. Temiz ruh hali panosu, beyaz ve neredeyse gri tonlarından oluşur. Beyaz İnci rengi, bugün her zamankinden daha fazla saflık durumunu, asil duyguları ve değişim arzusunu temsil ediyor. Beyaz renk saflık, maneviyat ve kutsallığı çağrıştırır. Ayrıca bu renk cennetin ve sonsuzluğun simgesidir. Bu yaz mevsiminin tipik rengidir ama aynı zamanda kış rengidir. Sessizliği ve soğuğu en çok temsil etmektedir.

Petrol Yeşili

Pozitif tonlara sahip, ilettiği dinginlik hissi sayesinde zihni ve bedeni rahatlatabilmektedir. Renk psikolojisi uzmanları tarafından iç mekan tasarımına uygun bir renk olarak değerlendirilir. Petrol rengi mobilya seçimleri haricinde, giyim ve makyaj alanında da yaygın olarak kullanılmaktadır. Olumlu karakterli bir gölgedir, öyle ki özellikle giyim alanında,  doğayı ve canlılığı ifade eder.

2022-en-çok-tercih-edilen-renkler5

Aşağıdaki sayfalarımızı da mutlaka ziyaret ediniz;

DEKORDELİSİ olarak bizler sahip olduğumuz deneyim ile size en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Bizimle iletişime geçerek bu konuda sunduğumuz hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Profesyonel ve tecrübeli ekibimiz ile sizlerde istediğiniz dekorasyona sahip evi oluşturabilirsiniz!

İLGİLİ BAŞLIKLAR: 2022 dekorasyon renkleri,2022 dekorasyon trendleri,2022 tasarımları,dekorasyonda renk kullanımı,renklerin anlamı,renklerin psikolojik etkisi.dekorasyonda renklerin önemi,2022 ev dekorasyonu,2022 duvar renkleri,2022 boya badana renkleri,2022 ev modası,2022 dekorasyon önerileri,2022 ev dekorasyon trendleri,

🤞 Bültenimize Abone Olun!

Güncellemelerden, fiyatlardan ve projelerimizden anında haberdar olun. İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Butonlar aracılığıyla paylaşabilirsiniz;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir