3 boyutlu zemin kaplama

3 Boyutlu Zemin Uygulaması

3 Boyutlu Zemin Uygulaması – 3D zemin uygulaması nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?

3 Boyutlu Zemin Uygulaması – 3 Boyutlu Zemin Kaplamalar ile bütün ortamlara istenilen görsel uygulamalar yapılabilmektedir.

3 Boyutlu Zemin Uygulaması – Kendinize has, farklı ortamlar tasarlamak artık tamamen sizin hayal gücünüze bağlıdır. Hijyenik malzemeler ve özel olarak hazırlanmış olan karışımlarla uygulaması yapılan 3 Boyutlu zemin kaplamalar gerçeği aratmamaktadır. Isı yalıtımı sağlayan, kaymayan, sızdırması olmayan yapısından ötürü modern evlerin zemin uygulamaları arasında çok kısa zamanda yerini almıştır.

3 boyutlu zemin kaplama
3 boyutlu zemin kaplama

3D Zemin Kaplamada Kullanılan Şeffaf Çözeltinin Hazırlanması;

Yapılan uygulamanın sağlığı ve sonucun pozitif olması açısından zemin solüsyonunun (eriyik) çok iyi hazırlanması gerekmektedir. Karışım 1/3 oranında çift komponentli yapılır ve homojenik (bağdaşık) özellik göstermelidir. Yanlış hazırlama yapımı sonucunda oluşabilecek bazı olumsuz durumlar vardır. Bunlar:

1- Çözelti zamanından erken ya da geç donabilir. Bu durum ise çözeltide kalitesizliğe ve dayanıksızlığa neden olur.

2- Buna duruma bağlı olarak kemikleşmiş olan zeminde birkaç gün içerisinde çatlaklar görülür.

3- Çözelti parlaklığını yitirir ve bu durum zeminin genel olarak görünümünü olumsuz şekilde etkiler.

3 Boyutlu Zemin Kaplaması Nasıl Uygulanır?

1- Uygulama yapılacak olan zemin her türlü toz ve kirlerden arındırılır.

2- Uygulama yapılacak zeminde fayans, beton, şap, sıva varsa zemin düzleme solüsyonu ile düzeltilir.

3- Zemin düzleme solüsyonunun sertleşmesi bir gün süresince beklenir.

4- Arkasından görsel (dijital) baskısı zemine uygulanır ve görselin zeminle bütünleşmesi için bir gün beklenir.

5- En son şeffaf çözelti görselin üstüne uygulanır ve bir gün boyunca beklendikten sonra zemin kullanıma elverişli  duruma gelir.

Uygulama Öncesi ve Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler;

1- 3D zemin kaplama uygulamasında uygulama yapan ekibin duyarlılığı ve kullanılan kimyevi teknikler önem arz etmektedir.

2- Eksik ya da hatalı olarak yapılan şeffaf solüsyon zeminde baloncukların ortaya çıkmasına neden olabileceği gibi duyarlılık (hassasiyet) göstermeyen ekibin çok iyi bir kimyevi tamamlama (terkip) olsa bile uygulama da yapılmış olan eksiklik kemikleşen solüsyonun çatlamasına sebep olabilir.

3- Bunun yanı sıra zemin uygulama öncesi ve sonrasında sizin zemini nasıl kullanacağınızı teknik ekip zaten size bildirecektir.

Ayrıca bakınız;


3 boyutlu zemin uygulaması, 3d zemin kaplama, 3d zemin uygulaması, 3 boyutlu zemin kaplama, 3d zemin ve duvar kaplama, 3d zemin kaplama fiyatı, 3 boyutlu zemin kaplama nasıl yapılır, üç boyutlu zemin kaplaması nasıl uygulanır, 3 boyutlu zemin, 3 boyutlu zemin kaplama malzemeleri, üç boyutlu fayans, 3 boyutlu seramik

0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir