Duşakabin Modelleri ve Fiyatları

2020 modern duşakabin modellerini ve duşakabin fiyatlarını incelemeniz için bu sayfamızı hazırlamak istedik. Duşakabinlar hakkında bilgi toplamaya çalışan siz değerli ziyaretçilerimiz için faydalı olacağını düşünüyoruz.

2020 duşakabin modelleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için doğru adrestesiniz. Bu sayfamızı inceledikten sonra ulaşmak istediğiniz tüm duşakabin bilgilerine sahip olacaksınız. Duşakabin nedir, ne işe yarar, duşakabin nasıl yapılır ve en kullanışlı duşakabin nasıl olmalıdır gibi merak ettiğiniz sorularınıza birlikte cevaplar arayacağız. Öncelikle duşakabin modelleri ve fiyatlarına göz atmakla başlayalım.

Duşakabin Modelleri ve Fiyatları

ÖNEMLİ: Duşakabin fiyatları; modellerine, ölçülerine, tekneli olup olmadıklarına ve kullanılan malzeme cinslerine göre farklılık göstermektedir. En doğru fiyat için yapmış olduğunuz banyo tasarımına uygun ölçüyü bilmelisiniz.

Duşakabin Fiyatları

Duşakabin fiyatları yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi kullanılan duşakabin markasına, malzeme cinsine, kalitesine, ölçüsüne, tekneli olup olmadığına ve ödeme şekline göre değişmektedir. Aşağıda sunduğumuz fiyat bilgileri KDV hariç bilgilerdir. Standart duşakabinler için geçerli olup, özel imalatlar hariç tutulmuştur. Malzeme + Montaj 2020 duşakabin ortalama fiyatlarıdır.

ÖLÇÜLER ÖZELLİK FİYAT
80 X 80 cm Teknesiz – 5 mm cam – Oval 700 TL
80 X 80 cm Tekneli – 5 mm cam – Köşeli 1.100 TL
90 X 90 cm Teknesiz – 5 mm cam – Oval 800 TL
90 X 90 cm Tekneli – 5 mm cam – Köşeli 1.150 TL
100 X 100 cm Teknesiz – 5 mm – Oval 850 TL
100 X 100 cm Tekneli – 5 mm cam – Köşeli 1.200 TL

Duşakabin Nedir?

Duşluk veya duşyeri adları ile de bilinmektedir. Fakat en yaygın olarak kullanılan ismi duşakabindir. Adından da anlaşılacağı üzere duş yapmak için banyolarımızda ayrılan bölüme duşakabin denir.

Neden Duşakabin?

Banyolarımızda günümüz modern mimarinin vazgeçilmezi olarak görülmektedir duşakabinler. Banyo yaptığımız alan ile kişisel diğer bakım alanlarımızı bir birinden ayırmak için başvurulan en kullanışlı çaredir duşakabinler. Şık ve kaliteli bir banyo tasarımı için duşakabin seçimleri çok önemlidir. Banyolarınız da hijyeni, düzeni ve düzeni sağlamak istiyorsanız duşakabinler ilk ve terchiniz olmalıdır.

Kullanışlı Bir Duşakabin Nasıl Olmalıdır?

Bir duşakabin, görsel ve kaliteli olmasının yanı sıra kullanıcısının rahat edebileceği şekilde olmasına önem gösterilmelidir. Örneğin küçük çocuğu olan ailelerde rahatça çocuklarını yıkayabilecekleri genişlikte ve rahat olmalıdır. Banyo ölçülerine uygun ölçülerde seçim yapılması ise banyonuzu çok daha kullanışlı hale getirmenizi sağlayacaktır.

Aşağıdaki sayfalarımızı da ziyaret ederek kaliteli ve şık banyolar yaratmak için neler yapmamız gerektiği konularında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Duşakabin, duşkabinleri, duşakabin modelleri, duşkabini fiyatları, duşakabin nedir, duşakabin seçimi nasıl olmalıdır, duşakabinin faydaları,

2 Comments

One thought on “Duşakabin Modelleri ve Fiyatları

  1. Tam Ankara’ya yakışır bir firma .
    Tebrik ederim.Keşki İstanbul’da olsaydı.
    Evinizi tadilata sokacaksınız ..ufku görmek istiyorsunuz…en az ne tutar..nereye kadar çıkar merak ediyorsunuz..cevapların görülebileceği bir sayfa planlamışsınız..
    İyi müşteriler…

    1. Mustafa bey, bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizlere en net, detaylı ve güncel bilgileri sunmayı ilk ve değişmez hedef olarak benimsedik. Faydalı olabiliyorsak ne mutlu bizlere. SAYGILAR SUNUYORUZ EFENDIM.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir