2018 en güzel fayans modelleri

2018 fayans çeşitleri

2018 fayans çeşitleri – 2018 yılı en şık ve en modern fayans çeşitleri.

2018 fayans çeşitleri – Ev dekorasyonunun olmazsa olmazı son trend en gözde, en şık ve en modern 2018 fayans-seramik çeşit, model ve örnekleri.

2018 fayans çeşitleri – Artık sadece banyo ve mutfakta değil, günümüzde farklılık oluşturmak için evimizin birçok alanında kullandığımız fayanslar, evimizin dekorasyonunun en etkili ve en önemli parçası haline gelmiştir. Çoğu kişi özellikle bayanlar evlerinde şıklık ve güzel bir görünüm olmasını arzu ederler. Peki bunu sağlamak için ne yapılmalı? Tabi ki evimizin en güzel bölümlerini güzelleştirmek ve güzel fikirler edinmek için detaylı araştırmalar yapılmalı.

2018 en güzel fayans modelleri
2018 en güzel fayans modelleri

Bizde bugün siz değerli ziyaretçilerimiz için 2018 fayans-seramik çeşitleri trendleri neler? Evimizin dekorasyonuna uygun olan fayansları nasıl seçebiliriz? Fayans seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Evimizin hangi alanında nasıl fayans-seramik modeli seçmeli ve kullanmalıyız? gibi birçok sorunun cevabını araştırdık ve bu konuda detaylı bir şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

En modern ve şık fayans-seramik çeşitleri

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte son yıllarda müşterilerin ihtiyaçlarına uygun modern ve şık mekanlar oluşturmak için; Ahşap, beton, granit seramik gibi çeşitlenen ebatları ve renk alternatifleriyle, ister mat ister parlak veya rustik olsun banyo, mutfak başta olmak üzere evimizin birçok alanında uygulanmak üzere fayans-seramik çeşitleri modelleriyle her zevke, her mekana ve her bütçeye uygun olanaklar sunmaktadır.

Seramikler imalat yöntemi gereğince su emme oranlarıyla ölçülendirilir, buda her mekana uygun seramik seçimi yapma imkanı sağlamaktadır. 2018 yılı itibariyle seramik firmaları satış yerlerinde her mekana uygun örnekler görmeniz mümkündür. Örneğin; Hijyen bakımından temizliği kolay, kimyasal ürün kullanımı gerektirmeyen, leke ve kir tutmayan yer seramikleri gibi.

Fayans seçerken nelere dikkat edilmeli;

1- Kalitesiz fayanslar çabuk kırılıp dökülür ve ortaya çirkin bir görünüm çıkar. Bu nedenle ilk dikkat etmeniz gereken şey fayansın kalitesidir.

2- Banyo ve mutfak için fayans seçimi yapacaksanız, su gibi etkenlere uyumlu olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

3- Fayans modelinin desen ve renkleri kullanılacak alana göre uyum sağlamalıdır.

4- Bazı fayanslar çok kir ve yağ tutar. Bu yüzden seçim yaparken bu detayı göz önünde bulundurmalısınız.

5- Titiz bir bayansanız mutlaka koyu renk veya koyu tonlara yakın tercihler kullanın.

6- Fayansların sürekli değiştirilmesi olanaklar dahilinde değildir. Bu yüzden modası çabuk geçmeyen, dayanıklı ve uzun yıllar kullanabileceğiniz modern ve şık seçimler yapın.

7- Ortaya hoş bir görüntü çıkmasını istiyorsanız, evinizin dekorasyonuna yakın tarzlar seçerek bütün görünüme katkıda bulunun.

8- Temizlik kolaylığı sağlayan kaliteyi, şıklığı ve uzun ömürlü kullanımı bir arada sunan modelleri tercih edin.

2018 en güzel fayans modelleri
2018 en güzel fayans modelleri

Mutfak fayans seçimi

Mutfaklar bayanların en çok zamanını harcadığı ve en çok önem verdiği, aynı zamanda aile bireylerini bir arada tutan, yeme içmenin yanı sıra hoş sohbetler etme imkanı sağlayan mekanlardır. Onun için modern mutfak modelleri mutfaklara her zaman şıklık ve zarafet katmaktadır. Fayanslar mutfakta şıklık ve zarafeti temsil etmesinin yanı sıra kolaylık da sağlamaktadır. Bu nedenden ötürü mutfak dekorasyonu yaparken en zor karar verilen ve zaman kaybettiren yerlerden biride tezgah arası fayans modelleri seçmektir. 2018 Fayans Modellerine modern mutfak tasarımlarından tutunda klasik mutfak dekorasyonuna kadar tüm alanlarda ihtiyacınız var. Şimdi sizlere mutfak fayans seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgiler vereceğiz.

1- Renk uyumu son derece önemlidir. Öncelikle mutfağınızın ve dekorasyon eşyalarınızın seçtiğiniz fayansla uyum içinde olup olmadığına dikkat edin.

2- Çabuk leke tutan veya leke gösteren fayans olup olmadığına dikkat edin.

3- Sıcak ve soğuk suyun birlikte kullanılacağı yerlerde fayansın dayanıklılığına dikkat edin.

4- İki farklı renk ve desende fayans kullanmayı düşünüyorsanız, aynı kalitede olmasına dikkat edin.

5- Mutfak olsun banyo olsun veya diğer alanlar olsun fark etmez yıllar geçse de modası hiç geçmeyecek, her zaman beğenilecek ve dekorasyonda oluşacak değişikliklere uyum sağlayacak kalıcı desenler tercih etmeye dikkat edin.

6- Seramik fayanslar, cam fayanslar, traverten fayanslar, mermer fayanslar, mozaik fayanslar mutfağınızda kullanacağınız fayans çeşitlerinden biri ile dekorasyonu tamamlayabilirsiniz.

Not: Fayans fiyatları tercih ettiğiniz fayans modelinin ham maddesine göre değişim göstermektedir. Bütçenize uygun fiyat istiyorsanız kiremit seramik ve granit fayans modellerini tercih etmelisiniz. Diğer fayans çeşitlerinin fiyatı daha yüksektir.

Banyo fayans seçimi

Eskiden banyo fayansları kaplama amaçlı kullanılır ve fazla önem verilmezdi. Ancak günümüzde akşam eve geldiğimizde günün yorgunluk ve stresini atıp daha dingin olmak için insan psikolojisine etkileri bakımından Modern banyo modelleri hayatımızı oldukça değiştirmiştir. Yani artık banyolar evlerin en değerli ve önemli mekanları haline gelmiştir. Şimdi sizlere banyo fayans seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgiler vereceğiz.

1- Öncelikle banyonuz için tercih ettiğiniz fayans modelini seçerken, fayans ile banyonuz arasındaki uyuma dikkat edin.

2- Bayanlar için şıklık kadar temizlikte çok önemlidir. Bu nedenle kiri gösteren türde bir fayans seçimi yapmayın.

3- Mutfak fayanslarında olduğu gibi uzun yıllar boyunca kullanacağınız kaliteli, dayanıklı ve görselliği açısından modası hiç geçmeyecek, dekorasyon değişikliklerine uyum gösterecek modeller tercih edin.

4- Yine iki renk kullanmayı düşünüyorsanız kalitelerinin aynı olmasına dikkat edin.

Balkon ve teras seramikleri

Balkon ve teraslar yapıları itibariyle açık alan ve dış mekan olarak inşa edilmektedirler. Bu sebepten ötürü balkon ve teraslara uygulama yapılacağı  zaman konumu gereği soğuk ve sıcak iklim koşullarına uygun olan porselen granit seramikler kullanılmalıdır.

Ahşap görünümlü seramikler

Evet evet yanlış duymadınız. Ahşap görünüm denince doğal olarak hepimizin aklına ilk önce parke gelmektedir. Ancak teknolojimizin hızlı gelişimiyle birlikte parkeler artık yerini her alanda doğallık hissini yaşatan ve ahşap görünümünü yansıtan seramiklere taşımaktadır. Yani kısacası ahşap görünümlü seramik modelleri temizliği ve sağlamlığıyla dekorasyon ve yenilemede bambaşka dünyanın kapılarını açarak tüm yaşam alanlarımızdaki yerini almıştır.

ilginizi çekebilecek diğer konularımız;

Fayans döşeme

Fayans üstüne boya

Banyo fayans modelleri

Fayans boyama

Fayans nasıl seçilir

Fayans modelleri 2017

3 boyutlu fayans modelleri

Fayans seramik

Fayans çalışmaları

Fayans modelleri

ALAN DEKORASYON olarak hazırladığımız 2018 fayans çeşitleri adlı galerimizi incelemeyi unutmayın. Umarım beğenirsiniz.


2018 fayans çeşitleri, banyo fayans modelleri 2018, fayans modelleri, fayans çeşitleri, fayans seramik çeşitleri, yer seramikleri, seramik firmaları, 2018 fayans modelleri ve fiyatları, 2018 en güzel fayans modelleri, göz kamaştıran 2018 fayans çeşitleri, modern mutfak fayansları, modern banyo modelleri, fayans renkleri, ahşap görünümlü seramik modelleri, banyo fayans seçimi, ahşap görünümlü seramik, granit fayans modelleri, modern mutfak modelleri, mutfak dekorasyonu, tezgah arası fayans modelleri

0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir