Hizmetlerimiz

İnşaat

Proje + İnşaat
14
500 1 M2
  • Ekonomik inşaat
  • Popüler inşaat
  • Ultralüks inşaat
Kampanya

Tadilat

Eski Ev Yenileme
5
250 1 M2
  • Ekonomik tadilat
  • Popüler inşaat
  • Ultralüks inşaat
Kampanya
Videoyu oynat
Videoyu oynat
ONLİNE ZİYARETÇİ
2018 3d duvar kağıtları

İÇİNDEKİLER

2018 3d duvar kağıtları

2018 3d duvar kağıtları – En şık ve zarif 3d dekoratif duvar kağıdı modelleri.

2018 3d duvar kağıtları – Ev dekorasyonunda son trend mekanlara derinlik katacak gerçek görünümlü 3d duvar kağıdı model ve çeşitleri.

2018 3d duvar kağıtları – Bilindiği üzere günümüz teknolojisinin sağladığı imkanlar, artık neredeyse gerçek denilecek nitelikte görsellerin oluşmasını sağlamaktadır. Alenen söylemek gerekirse bazı duvar kağıtlarını evimiz de kullanmak oldukça zor bir karardır. Ancak duvarlara bambaşka bir güzellik ve farklı bir hava katan 3 boyutlu duvar kağıdı düzenlemeleri ve 3d dekoratif duvar kağıdı modelleri son günlerin en gözde ev dekorasyonu uygulamaları arasına hızla girmiştir.

2018 3d duvar kağıtları
2018 3d duvar kağıtları

Bilhassa salonlarımız ve yatak odalarımız için bize huzur veren göz alıcı, gerçeğe yakın 3d tasarımları kullanım kolaylığıyla bir adım daha öne çıkmaktadır. Tasarımcılar her yıl özenle 3 boyut teknolojisini kullanarak pazara çok daha etkileyici, yeni duvar kağıdı tasarımlarını sunmaktadırlar. Böylelikle artık evimizde istediğimiz kalitede bir ortamı üç boyutlu olarak  yaşamamız oldukça mümkündür.

Son yıllarda birçok ürün üzerinde bilhassa halı, nevresim, yatak örtüsü, banyo perdesi gibi ev tekstili parçaları arasında üç boyutlu resim baskılarını görmeye başladık. Kullanıldığı alana inanılmaz bir hava katan 3d Duvar kağıdı tasarımları 2018 yılının yeni sezonunda sıra dışı modelleri ile göz dolduruyor. Sizde eviniz de pratik, kolay, fark yaratacak ve bütçenize uygun bir dekor istiyorsanız 3d duvar kağıtları çok iyi bir tercih olacaktır.

üç boyutlu muhteşem görsel
üç boyutlu muhteşem görsel

3d duvar kağıdı dekorasyonu yaparken;

Yaşadığınız her alanın duvar dekorasyonlarına inanılmaz bir çekicilik kazandıran üç boyut teknolojisinin en çarpıcı yenilikleri evinizin duvarları için son derece şık seçenekler sunmaktadır. Gece şehir manzaralarından tutun da orman manzarası, deniz manzarası, kar ve doğa manzaralarına kadar gerçeğe yakın çiçekler ve sevdiğiniz her güzelliği üç boyutlu poster duvar kağıtlarıyla evinizin duvarların da keyifle izleyebilirsiniz.

1- Üç boyutlu duvar kağıdı deseni seçerken karşınıza birçok alternatifler çıkacak ve karar vermeniz güçleşecek. Bu nedenle, temelde ne istediğiniz çok önemlidir. Başlarken eviniz için yaşam ortamınızı oluşturacak bir tema belirlemeniz tavsiye edilir.

2- Salon duvarları veya odalarda üç boyutlu resimlerin bulunduğu duvar kağıtları için, resmin çok daha canlı görünmesi bakımından özellikle dikkat etmeniz gereken tek ve en önemli kural büyük ve geniş duvarlarda kullanılmasıdır.

3- 3d dekorasyon için en ideal alanlardan bir diğeri ise koridor sonunda bulunan duvarlardır. Özellikle uzun koridorların en sonunda bulunan bir duvar varsa bu alan için poster tarzı resimli bir duvar kağıdı çok şık bir alternatif  olur.

4- Yine devasa büyüklükte bir manzara resmi, salon duvarlarında adeta doğanın içindeymişiz hissini uyandıran gerçeğe yakın görüntüsüyle size huzur dolu keyifli anlar yaşatır.

5- Kötü bir ustayla hayallerinizin suya düşmesini istemeyiz. Bu yüzden duvar kağıdı dekorasyonu yaptırırken işinin ehli ustalarla çalışmaya dikkat etmelisiniz.

taş desenli 3d duvar kağıdı
taş desenli 3d duvar kağıdı

Farklı estetik duvar panellerinin avantajları

1- Üç boyutlu görseller duvarlara panel olarak da monte edilerek farklı bir estetik sunuyor.

2- Yine farklı desen ve renklerde üretilen görseller yaşam alanınıza çok özel estetik görünüm katıyor.

3- Evinizin hemen her bölümünün duvarlarında bu harika duvar kağıtları ile inanılmaz yenilikler yapabilirsiniz.

4- Yatak odasında yatağınızın baş tarafında, oturma odanızda televizyon ünitesinin olduğu duvara, dekoratif bir arka fon olarak 3d duvar kağıtlarıyla son derece güzel bir dekor oluşturabilirsiniz.

5- Doğaüstü fantazi görseller kullanarak mekanlarınıza çok özel bir hareket katabilirsiniz.

6- Gençlere ve çocuklara hitap eden kurgu kahramanların ve masal diyarlarının üç boyutlu görselleri ile çok keyifli ortamlar oluşturabilirsiniz.

üç boyutlu duvar kağıdı modelleri
üç boyutlu duvar kağıdı modelleri

Sizlerin çok beğeneceğini düşündüğümüz en güzel tasarımları derledik ve galeri oluşturduk. İncelemeniz için sizlere sunuyoruz. Umarım beğenirsiniz.

ilginizi çekebilecek diğer konularımız;

Duvar dekorasyonları

Üç boyutlu duvar paneli

2017 3d duvar kağıtları

2017 duvar kağıtları

Duvar kağıtları

Duvar kağıdı fiyatları

Duvar kağıdı modelleri

Üç boyutlu tezgah arası cam

Üç boyutlu merdiven kaplama

Duvar kağıdının yararları

Duvar kağıdı temizliği

Duvar kağıdı nasıl sökülür

Duvar kağıdı uygulaması


2018 3d duvar kağıtları, üç boyutlu duvar kağıtları, 3d dekorasyon, 3 boyutlu tasarım, duvar kağıdı, üç boyutlu poster duvar kağıtları, üç boyut teknolojisi, 3d dekoratif duvar kağıdı modelleri, 3 boyutlu duvar kağıdı düzenlemeleri, 3 boyutlu duvar kağıdı tasarımı, 3 boyutlu duvar kağıdı çeşitleri, 3 boyutlu duvar kağıdı modelleri, 3 boyutlu duvar kağıdı fiyatları, 3 boyutlu duvar kağıdı örnekleri, 3 boyutlu manzara duvar kağıtları, 3 boyutlu taş desenli duvar kağıdı

 

🤞 Bültenimize Abone Olun!

Güncellemelerden, fiyatlardan ve projelerimizden anında haberdar olun. İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Butonlar aracılığıyla paylaşabilirsiniz;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir