2017 duvar kağıtları4

2017 Duvar Kağıtları

2017 Duvar Kağıtları – En güzel 2017 duvar kağıdı modelleri.

2017 Duvar Kağıtları – Sizleri boya derdinden kurtaran ve kolayca uygulanabilen duvar kağıtları, değişik renk ve desenlerle evinize bambaşka bir hava katar.

2017 Duvar Kağıtları – Eskiden genelde duvar kağıtlarını, çocuk odası duvarlarında veya salon duvarlarında görmeye alışıktık. Şimdi ise; salondan tutunda oturma odalarına, genç ve çocuk odalarına, koridor ve mutfak duvarlarına kadar ev dekorasyonunun tamamını kaplayan vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

Çeşitli renk ve birbirinden güzel desenleriyle 2017 duvar kağıdı modelleri gerçekten görülmeye değer. Duvarlara çok yakışıyor, şık duruyor ve uygulandığı  mekana apayrı bir hava katıyor.

2017 duvar kağıtları1
2017 duvar kağıtları1

2017 duvar kağıtları

Günümüz dekorasyonunda artık oldukça iddialı duvar kağıtları kullanılıyor. Bu sene özellikle geometrik şekilli ve çiçek desenli duvar kağıtları en trend alternatifler arasındadır. Hem dizayn hem de model ve renk açısından oldukça çok çeşide ve farklı tarzlara sahip olan duvar kağıdı modelleri hayli alıcı bulmaktadır. Bu yıl özellikle salonlar için taşlı ve simli duvar kağıtları karşımıza çıkmaktadır. İşte 2017 duvar kağıdı modellerimiz;

2017 Duvar Kağıdı Renkleri

Çoğunlukla taş desenli ve tuğla desenli duvar kağıtları kullanılmakta olup, tv duvarı için de zıt renklerde ve desen

1- Bu yılın moda renkleri olan mavi, gri ve pembelerle resmen evlerinizde baharlar açacak, rahat ve ferah mekanlar ortaya çıkacak.

2- Mavi renk ile denizin esintisini pembe renk ile masumiyet ve romantizmi evlerinize taşıyabilirsiniz.

3- Hangi rengi tercih ederseniz edin eminiz ki; hem çok mutlu olacaksınız hem de kendinizi son derece huzurlu hissedeceksiniz.

2017 duvar kağıtları8

Duvar kağıdı ile alakalı diğer sayfalarımızı da mutlaka ziyaret ediniz;

Duvar kağıdı seçimi

Duvar kağıdı fiyatları

Duvar kağıdı modelleri


2017 duvar kağıtları, modern duvar kağıtları, duvar kağıtları, duvar kağıdı çeşitleri, ev dekorasyonu, duvar kağıdı modelleri, 2017 duvar kağıdı modelleri, 2017 yılının en güzel duvar kağıtları, 3d duvar kağıtları, son moda duvar kağıdı modelleri, ev duvar kağıtları, ithal duvar kağıtları, duvar kağıtları 2017, 2017 duvar kağıdı renkleri

0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir